Hizmetlilerin alacağını veliler ödedi

Kapaklı İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu Okul Aile Birliği Genel Kurulu önceki gün saat 11.00’da okul bahçesinde velilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

GÜNDEM 27.10.2013 17:31:00 0
 Hizmetlilerin alacağını veliler ödedi
 
ÖÐRENCİ SAYISI 2 BİN 100’Ü AŞTI
Genel Kurul, Okul Müdürü Mehmet Onovluk’un konuşması ile başladı. Okulun 2008-2009 yıllarında 650 öğrenci ile eğitim-öğretim hayatına başladığını anımsatan Onovluk, öğrenci sayısının bugün 2 bin 100’ü geçtiğini ifade etti. Geride bıraktıkları yıllar içinde birçok sıkıntı ile yüzyüze geldiklerini ifade eden Mehmet Onovluk, “Bu sıkıntılar okulumuzun fiziki yapısıyla alakalı sıkıntılardı” dedi.

OKUL HARABE HALİNDEYDİ
“Bugün burada geçmiş yılların muhasebesini yapmayacağım” diyerek konuşmasına devam eden Mehmet Onovluk, “Fakat biz göreve geldiğimizde okul harabe halindeydi. Birçok ders araç gereci eksiğimiz vardı. Hatta geçtiğimiz eğitim-öğretim dönemini okulumuzun hizmetlilerine toplam 11 bin TL borçla kapatmıştık. Bu borçları velilerimizin destekleri ile kapattık” açıklamalarında bulundu. Onovluk konuşmasının sonunda okulun tadilatını yapan kapaklı Belediyesi’ne de teşekkür etti.

15 ADAY ÇIKTI
Kapaklı İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu Okul Aile Birliği Genel Kurulu’nda, Okul Müdürü Mehmet Onovluk’un konuşmasının ardından Okul Aile Birliği Başkanlığı seçimleri için adayların belirlenmesine geçildi. Genel Kurul’da İshak Şukla, Necmettin Çevuk, Metin Gümüş, Kenan Çabuk, Abdurrahman Deniz, Sinan Yesin, Hamza Kökkurt, Bülent Çiftçi, Aydın Özsoy, Derya Çapar, Şaduman Coşkun, Kader Turan, Yasemin Demir, Gül Deniz Doğan ve Aysun Kaş Okul Aile Birliği Başkanlığı’na talip oldu. Adaylar kendi aralarında yapacakları seçimle Okul Aile Birliği Başkanını seçecek. Ayrıca Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri de bu adaylar arasından belirlenecek.

Haber / Ahmet KARDEŞ