AK Parti’nin eksikliği CHP’yi favori parti yaptı

Çerkezköy merkez ve köylerde bulunan 17 muhtar ile önceki akşam saat 19.00’da Et Beyi Restaurant’ta düzenlenen yemekte buluşan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay, “AK Part

GÜNDEM 26.10.2013 00:21:00 0
 AK Parti’nin eksikliği CHP’yi favori parti yaptı
EN TEMEL EKSİKLİK KATILIMCILIKTIR
Diğer 6 aday adayı ile birlikte CHP’nden Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu söyleyen Vahap Akay, “2 Eylül itibariyle aday adaylığımızı verip 70 gündür partiyi 30 Mart’ta iktidara taşımak için çalışıyoruz. Hepimizin ortak görüşü Çerkezköy’e hizmet etmektir. Bu yaklaşımla hareket ediyoruz” dedi. Çerkezköy’e yeni bir belediyecilik anlayışı getirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Akay, “Yerel seçimlerin sonunda ortaya çıkaracağımız farklılıkların temelinde 30 Mart’tan sonra Çerkezköy’de katılımcı bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız. Bugün Çerkezköy’de görmüş olduğumuz en temel eksiklik katılımcılıktır. Çerkezköy’ü tek adamlı yönetim anlayışından kurtarmamız gerekiyor. CHP olarak mahalle muhtarlarımızın karar sahibi olması gerektiğine inanıyoruz. Katılımcı belediyeciliğin öncüsü olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.
 
ÇERKEZKÖY DAHA İYİ YÖNETİLMEYİ HAK EDİYOR
Belediyenin eksiklikleri olduğunu ve bu eksiklikleri vatandaşların da gördüğünü kaydeden Akay, “70 günlük çalışma neticesinde AK Parti’nin son dönemlerdeki hizmet anlayışında Kızılpınar ve Veliköy’de yaşanan eksiklikler bugün partimizi seçimin favorisi haline getirdi. Kamuoyunda bu algı yerine oturdu. Bu mücadeleden çıktıktan sonra sonuç ne olursa olsun altı aday arkadaşımızla mücadeleye devam edeceğiz. Çerkezköy’e hizmet için bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi. Demokrasinin geliştiğini belirten Akay, “Son dönemlerde böyle bir seçim dönemi olmadı. Son dönemin en enerjik, en değişik aday adaylık sürecini yaşıyoruz. CHP bu süreci erken başlatarak bir adım öne geçti. Çünkü iktidar partisi 21 Ekim olan aday adaylık başvurusunu 1 Ekim tarihine geri çekti. Çerkezköy adına her şeyi hep beraber yapacağız. İnşallah Çerkezköy için daha iyisi olur. Çerkezköy daha iyi yönetilmeyi hak ediyor. 30 Mart akşamında bu mutluluğa ulaşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
 
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Onurlarına verilen yemekten dolayı CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay’a teşekkür eden Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar, “Bu akşam Vahap Akay süreci bizlerle paylaştı. Biz de toplumun mahallenin önderleri olarak önümüzdeki süreç içende Çerkezköy’de seçilecek olan başkanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu vesile bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Haber / Şerife KURTOĞLU