Belindir, “Tekirdağ Ak Partimizin Ak Belediyesi olacaktır”

AK Parti’de Çerkezköy Belediye Başkanlığı aday adaylığı için beşinci resmi başvuru Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir tarafından yapıldı.

GÜNDEM 25.10.2013 23:42:00 0
 Belindir, “Tekirdağ Ak Partimizin Ak Belediyesi olacaktır”
ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIÐINA TALİBİM
Dün saat 18.00’da düzenlenen programla aday adaylığını açıklayan Hanifi Belindir, 38 seneyi aşkın süredir Çerkezköy’de ikamet ettiğini ve ayni şevkle bundan sonra da hizmete devam etmek istediğini belirtti. Belindir, “Yaklaşan yerel seçimlerin en başta, kader birliği yaptığımız, bu göreve talip olan, hizmet sevdalısı kıymetli Belediye Başkanı ve meclis üyesi aday adayı arkadaşlarıma ve tüm partilerimize sonsuz başarılar getirmesini dilemekle birlikte, tüm Türkiye için de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
HİZMETİME DEVAM EDECEÐİM
4.5 yıldır Veliköy Belediye Başkanı olarak hizmet ettiğini söyleyen Belindir, “1974 Erzurum doğumluyum. Eğitimimi Çerkezköy’de aldım, yuvamı Çerkezköy’de kurdum. 2004 yılında meclis üyeliği adaylığı ile başlayan siyasi yaşantıma, 2009 yılından bu yana da Veliköy halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanı olarak devam ettim. Kendini hizmete adamış bir kardeşiniz olarak, mücavir sınırların ortadan kalkmasıyla ömrümün sonuna kadar yaşamak istediğim ilçem Çerkezköy’e hizmet edecek azim ve kararlılığı kendimde bulduğum için, Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı oldum” diye konuştu.
 
YOLA DEVAM
Veliköy, Kızılpınar ve Çerkezköy’ümüzün birleşmesi ile büyük, güçlü bir ilçe ortaya çıktığını sözlerine ekleyen Belindir, “Bu güç, başarı için tek bir hedefe kilitlenmiştir; o da Çerkezköy Belediyesini kazanmaktır. Yüce Allah’ın izniyle ‘Çerkezköy Tek Güç Hedef 2023’ vizyonu doğrultusunda çıktığımız bu yolda ‘Durmak Yok Hizmete Devam’ diyerek aday adayı oldum. Siyaset başlı başına bir sorumluluk ve fedakârlıktır. Bu sorumluluk için elini taşın altına koyan tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Ancak birlikten kuvvet doğar. Çalışmalarımız sonucu yalnızca Çerkezköy değil, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de Allah’ın izni ile Ak Partimizin bir Ak belediyesi olacaktır” dedi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, gencinden yaşlısına, erkeğinden kadınına, güçlü, dinamik ve çalışkan Ak parti ailesi ile aynı hedefe yürüyeceğini söyleyen Belindir, “Milletin teveccühü ve takdirini kazanan, Ak Partimize, en başta Çerkezköy olmak üzere, Tekirdağ Büyükşehir belediyemizi kazandırmak adına var gücümle çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Allahın izni ile 30 Mart sabahı tüm Türkiye’de Ak Parti bayrağı dalgalanacaktır” diye konuştu.
 
EKİP RUHUYLA ÇALIŞACAÐIM
Çerkezköy için yeni yaşam alanları, eğitim, kültür, sağlık, sosyal, ticari, ekonomi ve teknik alanlarda önemli projeleri olduğunun altını çizen Belindir, “Tecrübe ve birikimlerimi Çerkezköy halkının aydınlık geleceği adına kullanmak istiyorum. Her an gelişen, değişen ve büyüyen bir bölgede, belediyeci olarak hizmet ettiğim 4,5 yıllık sürede, sorun çıkaran değil, çözüm üreten bir yönetici oldum. Allah nasip eder başkan olursam geçmişte olduğu gibi, halka hizmetin, Hakk’a hizmet olduğu anlayışla hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla ve mahalle meclisleriyle hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Çerkezköyümüze yakışan hizmetleri üreterek, doğru çözümlerle hayatın önündeki tüm engelleri birlikte ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullandı.
 
ÇERKEZKÖY GÜZELLİKLERE LAYIK
Hesap soran değil, hesap veren, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışına sahip biri olduğunu söyleyen Belindir, “Çerkezköyümüz tüm güzelliklere layıktır. Ben hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnım ak olarak bu günlere geldim. Bu gün de alnım ak olarak partimizde göreve talip oluyorum. Rozetimi bizzat ellerinden alma şerefi ile onurlandırıldığım, dünya lideri Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda, gelecek seçimler için değil; gelecek nesiller için çalışma anlayışı vardır. Biz de bu anlayışla yola çıktık. Yerel seçimlerin başta Çerkezköy ve Tekirdağ olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.
 
MUHALEFET PARTİSİ’NDEN DAHA ÇOK ADAYIMIZ OLMALI
Düzenlenen Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Hanifi Belindir’in dürüst ve çalışkanlığı nedeni ile gönüllerde taht kurduğunu ifade etti. Ertem, “Bu benim beşinci aday adayı açıklaması programında bulunuşum. Bundan sonrakilerde de bulunacağım. Tahminime göre aday adayı sayımız sekiz ile on civarında olacak. Biz muhalefet partisinin aday adayı sayısını geçmeliyiz. Hem nitelik hem de nicelik bakımından muhalefet partisine fark atmalıyız. Bundan sonraki süreçte Çerkezköy’de kim aday olursa onun etrafında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belindir, arkadaşımız tecrübesiyle başkanlığın üstesinden gelebilecek biridir. Efendiliği ve dürüstlüğü ile tanıdığımız arkadaşımızın aday adaylığının kendisine, ailesine ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
ARADA DAÐLAR KADAR FARK VAR
Programda Hac ibadetini yerine getirdikten sonra ülkeye dönüş yapan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da konuşma yaptı. Korkmaz, “Biz dünya lideri Tayyip Erdoğan’ın adaylarıyız. Birlik içinde hareket etmek zorundayız. Aday adaylarımız içinden kim aday olursa olsun onun etrafında kenetlenerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti belediyeleri CHP belediyeleriyle mukayese edilmeyecek derecede mükemmeller. Aralarında dağlar kadar fark var” dedi. Her aday adayının kendine dair projeleri olduğunu kaydeden Korkmaz, “Teşkilatlarımızın hep birlikte hareket edeceklerinden şüphem yoktur. Aday adayı sayımızın on olması bizim için bir zenginliktir. Hanifi Belindir arkadaşımızın aday adaylığını açıklamasından dolayı son derece memnun olduk. Dürüst ve seviyeli bir kişiliği var. Bütün arkadaşlarıma çıktıkları yolda başarılar diliyorum” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ