Dalgıç, ziyaretlerini sürdürüyor

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, mahalle muhtarları ile başladığı ziyaretler kapsamında PTT Baş Müdürü Cafer Ersoy ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mutlu

GÜNDEM 23.10.2013 18:44:00 0
 Dalgıç, ziyaretlerini sürdürüyor
FIRSAT BULDUKÇA ESNAFLARIMIZLA BULUŞMAYA ÇALIŞIYORUZ
Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Levent Gündoğdu ile birlikte Altınova Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ülker, Çınarlı Mahallesi Muhtarı Ümit Çalışkan ve Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Ertan Yenice’yi ziyaret ederek bir süre görüştü. Muhtarların geçmiş bayramlarını tebrik eden Başkan Dalgıç, “Yoğun iş temposundan fırsat buldukça esnaflarımızla, vatandaşlarımızla ve mahalle muhtarlarımızla bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Muhtarlarımızı ziyaret ederek birinci ağızdan mahallerimizde yaşanan sıkıntılar ile ilgili bilgi alıyor, belediyemizin yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilgili aydınlatmalarda bulunuyoruz” dedi. Başkan Dalgıç ayrıca Altınova Mahallesinde kurulan semt pazarını da ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden muhtarlar da Başkan Dalgıç’a teşekkür ettiler. 
 
PTT BAŞMÜDÜRÜ CAFER ERSOY'U ZİYARET ETTİ
Tekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte PTT’nin 173’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla PTT Başmüdürü Cafer Ersoy’u ziyaret ederek bir süre görüştü. Başkan Dalgıç, “Cafer Bey’e iade-i ziyarette bulunduk ve yeni görevinin tekrar hayırlı olması temennisiyle başarılar diledik” dedi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden PTT Başmüdürü Ersoy’da ziyaretin anısına Başkan Dalgıç’a Mersin 2013 ve çeşitli etkinlikler için özel olarak bastırılmış kartpostal ve pul koleksiyonundan hediye etti. 
 
HÜSEYİN MUTLU'YA İADE-İ ZİYARET
Dalıç ziyaretlerini Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mutlu’yu ziyaret ederek tamamladı. Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mutlu’ya iade-i ziyarette bulunan Başkan Dalgıç, “Yeni kurulan Süleymanpaşa Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Bey’e iade-i ziyarette bulunduk ve yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle başarılar diledik” dedi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Mutlu da Başkan Dalgıç’a teşekkür etti.
 
Haber / Ahmer KARDEŞ