Suçla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 2013 yılında muhtelif tarihlerde meydana gelen faili meçhul ev ve iş yerinden hırsızlık, dolandırıcılık ve motosiklet hırsızlı

GÜNDEM 22.10.2013 18:41:00 0
 Suçla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek
Adli mercilere sevk edilen U.C., O.Ş., B.A. ve S.K. isimli dört şüpheli şahıs Saray Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak ceza evine teslim edilirken, aynı suçlardan yakalanan M.Y., Ö.Y., A.Y., U.C., F.Ş., O.D., O.Ş., U.C., F.A. ve U.Y.  isimli 10 şahıs ise serbest bırakıldı.
 
BİN 927 PAKET BANDROLSÜZ SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Saray ilçe merkezinde 4733 Sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kanunu’na muhalefet ederek bandrolsüz sigara satışı yapan kişi ve işyerleri ile ilgili olarak yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde kaçak sigara satışı yaptığı tespit edilen M.U. isimli şahsın evinde ve iş yerinde yapılan aramalar sonucunda toplam bin 927 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Şahıs hakkında 4733 Sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kanunu’na Muhalefet suçundan gerekli yasal işlemler başlatıldı. Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri suç ve suçlarla mücadelelerinin azim ve kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.
 
Haber / Menşure KARDEŞ