Belen, “7 ilçenin adayı netleşti”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı yönetimi, Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı yönetimiyle birlikte Kurban bayramı’nın son günü düzenlenen bayramlaşma programında buluştu.

GÜNDEM 19.10.2013 17:18:00 0
 Belen, “7 ilçenin adayı netleşti”
ANKET ÇALIŞMASI YAPILACAK
Bayramların, birliğin ve kardeşliğin pekiştiği günler olduğunun altını çizen MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, “İnşallah ülkemizi bölmeye çalışanların önünü kesecek fırsatları bu bayram yaratır. İnşallah bu bayram, bin yıllık kardeşliği bozmak, bölmek isteyenlerin önüne Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidarının geçmesine vesile olur” dedi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adaylığı müracaatlarının devam ettiğini anımsatan Belen, genel merkezin bir anket çalışması yapacağını belirterek, “Anket çalışması neticesinde en fazla oyu getireceğine kanaat getirilenler büyükşehirde ve ilçelerde sahaya inerek aday olarak çalışmalara başlayacaklar” dedi.
 
SEÇİM TAKVİMİ 1 KASIMDA BAŞLIYOR
Seçim takviminin 1 Kasım itibari ile başlayacağını dile getiren MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan ise yeni kurulan iki ilçenin birinin listesini Ankara’ya verdiklerini belirtti. İkinci ilçenin listesinin ise bayram sonrası Ankara’ya ulaştırılacağını kaydeden Kaplan, “Yeni kurulan ilçelerin kuruluşları tamamlandıktan sonra 11 ilçenin 7 tanesinde isimler artık netleşmeye başladı. İsimler netleştikten sonra kamuoyuna duyuracağız” açıklamalarında bulundu.
 
BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTULAR
MHP Tekirdağ il başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan’ın yanı sıra, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya, Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Av. Tümay Uncu, Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül, Muratlı İlçe Başkanı Yüksel Doğan, Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, Sultanköy Belde Başkanı Burhan Çolpan, TÜRKAV Başkanı ve milletvekili eski adayı Hamdi Budak ile yönetim kurulu, Çorlu Türk Eğitim-Sen başkan ve yöneticileri, Namık Kemal Derneği Başkanı Sezai Kurt, Türk Ocağı Eski Başkanı İsmail Kurt, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Oktay Temel ve Niyazi Özdemir, Çerkezköy Ülkü Ocakları Eski Başkanlarından Fatih Berber, Recep Kardeş, MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ