Belen, “AK Parti ayrışmayı körüklemektedir”

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri, Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in de katılımıyla Kurban Bayramı’nın ikinci günü bir araya gelerek bayramlaştı.

GÜNDEM 18.10.2013 18:56:00 0
 Belen, “AK Parti ayrışmayı körüklemektedir”
KARDEŞLİK DUYGULARININ ÖN PLANA ÇIKTIĞI GÜNLER
Bayramların insanlar arasındaki birlik beraberlik ruhunu pekiştirdiğini ifade eden MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, “Bu müstesna günler kırgınlık ve dargınlıkların bir kenara itilerek kardeşlik duygularının ön plana çıktığı günlerdir. Bir ve bütün olmayı her halükarda sağlamaya vesile olan birçok etken olmasına rağmen AK Parti iktidarı ülkemizde ayrışmayı körüklemektedir. Türkiye’de 36 etnik köken oluşturarak Amerika’nın istek ve doğrultularını esas alarak bir yönetim şekli oluşturulmuştur” diye konuştu.
 
 
 
BÖLÜCÜLERİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYORLAR
2014 mahalli seçimlerde AK Parti’nin ayrıştırma politikasına halkın gereken cevabı vereceğini söyleyen Bülent Belen, “AK Parti’nin ayrıştırma politikası özellikle Güneydoğu’daki bölücülerin ekmeğine yağ sürmektedir. MHP olduğu müddetçe ülkemizde oynanan oyunların hiç biri tutmayacaktır. Hiç kimsenin gücü bu güzelim ülkeyi bölmeye yetmeyecektir.  Allah ülkeyi yöneten Başbakan’a akıl izan nasip etsin” dedi.
 
BAYRAMLAR BÜTÜN İNANANLARA HİTAP EDİYOR
Teşkilattaki bayramlaşma programının ardından MHP İlçe Başkanı ve partililer, AK Parti teşkilatını ziyaret etti. MHP heyeti burada AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette Kurban Bayramı ve bayramın sosyal yapı üzerindeki etkilerine dair konularda sohbet edildi. Kurban Bayramının, dini bir vecibeyi yerine getirme zorunluluğu olmasının yanında, insanlarla iç içe olmayı sağladığını ifade eden AK Parti Çerkezköyu İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ise, “Bayramlar düşüncesi ne olursa olsun bütün inananlara hitap ediyor” diye konuştu.
 
ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADILAR
Kurban Bayramı kutlama programının devamında Atatürk Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP heyeti, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde ikamet eden şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un baba ocağını da ziyaret etti. Şehit ailesinin bayramını kutlayan MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve partililer, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, şehit yakınlarına da sabır diledi.
 
Haber / Asim YAVUZ