Ortak Paydamız Ak Parti’nin Kazanması

AK Parti’de Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yapan 4. İsim 2 dönemdir Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Habip Bilgin oldu.

GÜNDEM 11.10.2013 21:29:00 0
 Ortak Paydamız Ak Parti’nin Kazanması
BU BİR HİZMET YARIŞIDIR
Bilgin’in resmi aday adaylığı başvurusu dolayısıyla dün saat 18.00’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, bunun bir hizmet yarışı olduğunu ifade etti. Siyasetin millete hizmet etme aracı olduğunu kaydeden Demirbağ, Habip Bilgin’in de bu amaçla yola çıktığını söyledi.
 
BİZİM İÇİN TEFERRUATTIR
Demirbağ, seçim sürecinin gerek Ak Parti gerekse diğer partiler için kazasız belasız geçmesini temenni ederek “Aday belirlendikten sonra yine birlik beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz. Diğer siyasi partiler Ak Partilileri uyanık diye nitelendiriyor. Ak Parti tabiki de uyanıktır. Millete en iyi şekilde hizmet edebilmemiz için uyanık olmamız gerekiyor. Belediye Başkanlığı, Meclis Üyeliği gibi konular bizim için teferruattır” dedi.
 
BİRLİK VE KARDEŞLİK İÇİNDE TAMAMLAYACAĞIZ
Programda konuşan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Habip Bilgin de, yaklaşan yerel seçimlerin tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni etti. Bilgin, önümüzdeki 5 yıl için Ak Partililerin işaret edeceği aday ve kadroların emaneti devralacağını ifade ederek “Yapacağımız en ufak bir yanlış, pahalıya mal olabilir. Bu süreci birlik içinde kardeşlik içinde tamamlamalıyız. Bu nedenle aday adaylığımı açıklayarak bu yarışta ben de varım dedim” dedi.
 
TARTIŞMASI DAHİ YAPILAMAZ
Başkan olursa Ak Parti’nin bölgedeki gücünü daha da arttırmak için var gücüyle çalışacağını söyleyen Bilgin “Ak Parti’nin Çerkezköy’de seçim kazanıp kazanmayacağını tartışmak yersiz. Ak Parti seçimlerin favorisidir. Bunun tartışması dahi yapılamaz. Yapmamız gereken tek şey Ak Parti’nin oy oranını daha yukarılara çekmektir Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Beni bu önemli günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.     
 
SEÇİMLERİ AK PARTİ KAZANACAKTIR
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de Habip Bilgin’in aday adaylığını kutladı. Aday adaylığı sürecinin devam ettiğini belirten Ertem “Bayramdan sonra da aday adaylarının çıkmasını bekliyorum. Ak Parti’nin Çerkezköy’de favori olduğunu söylemek yanlış olur. Eğer bir favori varsa, bu yarışta plase ve sürpriz de var demektir. Çerkezköy’de ne favori ne plase ne sürpriz var. Seçimleri kesinlikle ama kesinlikle Ak parti kazanacaktır” diye konuştu. 
 
ORTAK PAYDAMIZ, AK PARTİ’NİN SEÇİMLERİ KAZANMASIDIR
Başkan Ali Ertem, Ak Parti’nin gerçek anlamda bir aile olduğunu ifade ederek “Aile içinde çekişme ya da ayrılık olabilir. Ama ortak paydamız, Ak Parti’nin seçimleri kazanmasıdır. Başbakanımızın yüzünü güldürmektir. Bizim derdimiz Büyükşehir Belediyesi’ni kazandıracak oyu buradan Tekirdağ’a göndermektir” dedi.
 
ADAY ADAYLARI VE PARTİLİLER KATILDI
 Habip Bilgin’in resmi aday adaylığı başvurusu için ilçe teşkilat binasında dün saat 18.00’da düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Sait Yazı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan,  Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ