ÇMMD’den Başkan Baysan’a Teşekkür Ziyareti

Çorlu Medya Mensupları Derneği (ÇMMD) yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde, Çorlu Medya Mensupları Derneği’nin misafiri olara

GÜNDEM 10.10.2013 18:56:00 0
 ÇMMD’den Başkan Baysan’a Teşekkür Ziyareti
ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPTIK
Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından gerçekleştirilen ziyaretin esas ev sahibinin, merkezi Tekirdağ'da bulunan Trakya Gazeteciler Birliği Derneği olduğunu belirten Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, “Tekirdağ'ımızın bir ilçesi olarak üzerimize düşen görevi yaptık. Çorlu'ya yapılan ziyarete Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde gazeteci dernek başkanları katıldı. Tekirdağ ve Çorlu'muzu en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapmaya çalıştık” dedi ve çalışmalarında kendilerine destek olan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a teşekkür etti.
 
 
UMARIM ÇORLU'YU EN İYİ ŞEKİLDE TANITMIŞIZDIR
Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen gazetecilerin Tekirdağ'a ve Çorlu'ya yaptığı ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Başta TGF başkanı ve yönetimi olmak üzere Çorlu'ya gelen tüm gazeteci dernek başkanlarına teşekkür ediyorum umarım Çorlu'yu en iyi şekilde tanıtmışızdır" diye konuştu. Türkiye Gazeteciler Federasyonunda ilçeyi temsil eden Çorlu Medya Mensupları Derneği’nin başarılı çalışmalarını takdirle izlediğini söyleyen Baysan, “Ben, saygı sınırları içinde bizi eleştiren gazetecilere her zaman saygı duymuşumdur, özeleştiri yapılmasından Çorlu halkı kazançlı çıkmaktadır, Basın demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur, Çorlu Medya Mensupları derneğinin bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
 
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Çorlu Medya Mensupları Derneği üyeleri daha sonra Çorlu Belediyesi Kültür işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı'ya ziyarette bulundu. Dernek üyesi gazeteciler ile görüş alış verişinde bulunan Avcı; "Çorlu'nun tanıtımı için çalışmalarımız devam edecek" dedi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a yapılan teşekkür ziyaretine Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetim kurulu başkanı Mehmet Yirun ve üyeleri; Gülgün Keçeci, Erdal Özcan, Ercan Kılıçlı, Rahim Taşkın, Esra Ay, Ömer Gezgin, Feraye Toprak katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ