Çerkezköy Polisi’nden Film Gibi Operasyon

Çerkezköy’de yaklaşık 10 gün önce işadamı Ayhan Vardar’ın 6 yaşındaki kızını kaçırdığı iddia edilen dört kişi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün g

GÜNDEM 9.10.2013 20:50:00 0
 Çerkezköy Polisi’nden Film Gibi Operasyon
PANİĞE KAPILDILAR
İddiaya göre Hayri Batur Caddesi’ndeki evinden markete gitmek için çıkan Çerkezköylü işadamı Ayhan Vardar’ın 6 yaşındaki kızı, İsmail G. Uğurhan K. ve Semih K tarafından kaçırıldı. Zanlılar daha sonra Kapaklı’da kendilerini bekleyen Erhan G. ile araç değiştirerek Saray’a doğru yola çıktı. Yeniköy yakınlarında yolları üzerinde Jandarma aracını gören zanlılar, paniğe kapılarak kendi aralarında tartışmaya başlayıp, daha sonra da yakalanma korkusuna kapılarak kaçırdıkları çocuğunu Yeniköy’de bırakıp olay yerinden uzaklaştı. 
 
YERLERİ TESPİT EDİLDİ
Zanlıların kayıplara karışmasının ardından 6 yaşındaki kız çocuğunun ağladığını gören Yeniköylü vatandaşlar durumu hemen emniyet güçlerine ve küçük kızın ailesine bildirdi. Şahısların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, olaydan 10 gün sonra zanlıların kaldıkları yerleri tek tek tespit etti. Gerçekleştirilen operasyon sonucu Erhan G., İsmail G., Uğurhan K. ve Semih K. Kapaklı’da ve Çerkezköy’deki işyeri ve evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.
 
2 MİLYON İÇİN KAÇIRDIK
Gözaltına alınan zanlılar, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadelerinin alınmasınn ardından öğlen saatlerinde Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldılar. Zanlıların Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularında kız çocuğunu iş adamı Ayhan Vardar’dan 2 milyon TL fidye alabilmek için kaçırdıklarını söyledikleri öğrenildi. Zanlıların Cumhuriyet Savcılığı’ndaki sorguları sürüyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ