EDSYB Üyeleri Bursa Fuarında

Edirne İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (EDSYB) Bursa 11. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na gezi düzenledi.

GÜNDEM 9.10.2013 15:22:00 0
 EDSYB Üyeleri Bursa Fuarında
260 ÜYE KATILDI
EDSYB Başkanı Tuncay Aytın ve 260 üyenin katılımıyla gerçekleşen gezide, tarım ve hayvancılık alanındaki tüm yenilikler ve gelişmeleri üyeler birebir yerinde inceledi. Fuarı gezen üyeler tarım ve hayvancılık konusundaki tüm gelişmeleri yakından takip etme şansını yakaladılar. Topluca yenen akşam yemeğinde Aytın ve yönetim kurulu üyeleri ile denetim kurulu üyeleri geziye katılan tüm yetiştiricilere teşekkür ederek, herkes için faydalı olduğunu düşündükleri bir geziyi düzenlemiş olduklarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
 
DEVAMI GELECEK
Damızlık Birliği olarak önümüzdeki yıllarda da bu tip organizasyonları üyelerinin ziyaret etmelerinin sağlanacağını söyleyen EDSYB Başkanı Tuncay Aytın, tarım ve hayvancılık sektöründe ki tüm gelişmelerin yetiştiriciler tarafından yerinde görülmesi ve uygulanmasının tarımsal alanda ilerleme açısından önemli olduğunu vurguladı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ