Marmara'dan Büyük Proje

Almanya'da gıda sektöründe büyük başarılara imza atan Türk şirketi Marmara Import-Export GmbH, dün akşam düzenlen bir programla Ratingen kentinde yeni merkez ofis ve depo tesislerini hizmete açtı.

GÜNDEM 8.10.2013 00:47:00 0
 Marmara
TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
Düsseldorf yakınlarında bulunan Ratingen kentinde dev Marmara Import-Export Grup binası, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Marmara Import-Export GmbH'nın Ratingen'de kullanıma açılan dev tesis, merkez ofisi ve ürün deposu yanısıra Avrupa'nın birçok ülkesine ürün servisi yapan merkez olarak hizmet verecek. İş çevresinden yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış töreninde Marmara Import-Export Grup Başkanı Hüseyin Kuru, Genel Müdür Mülahim Kuru, yönetim kurul üyeleri İbrahim Kuru, Mustafa Kuru, Volkan Kuru ve Hakan Kuru hazır bulundu.
 
ÇOK ÇALIŞARAK YAKALAYABİLDİK
Marmara Import-Export GmbH'nın yeni binasının açılış kurdelasını Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosu Alattin Temür, Marmara Import-Export GmbH Kurucusu Hüseyin Kuru ve diğer aile üyeleri birlikte kesti.Açılış programı nedeniyle yeni bina önüne kurulan çadırda davetlilere koteyl verilirken, davetliler için de özel olarak kırmızı halı açıldı.Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Marmara'nın sahipleri Kuru ailesi, davetlilere ofis ve dev depoyu gezdirerek tanıttı.Konuşmasında davetlilere şirketin kuruluş yıllarını anlatan Marmara Import-Export GmbH Kurucusu Hüseyin Kuru, başarıyı dört kardeş olarak uyumlu ve çok çalışarak yakalayabildik.Birlikte çalıştığımız diğer şirtketlerle bir aile ortamı gibi çalıştık.Yeni neslimizi olan yiğenlerimizi en iyi okullarda yetişdirdik, inşallah Marmara bu nesille nice yüz yıllar ayakta kalır" dedi.
 
BOL BOL ALKIŞ ALDI
Görüntü destekli olarak davetlilere Marmara'yı anlatan Marmara Import-Export GmbH Genel Müdürü Mülahim Kuru, "33 yıllık sektör serüvenimizin en önemli günü yaşıyoruz ve hayatımın en mutlu günü bugün. Almanya'nın farklı kentlerinde birlikte çalıştığımız dostlarımız aramızda" sözlerinin ardından Tekirdağ-Malkara'ya bağlı Karacahalil Köyü'nden Almanya'ya göç eden Kuru ailesinin ve Marmara Import-Export GmbH'nin öyküsünü espirili bir dille anlatırken davetlilerden bol bol alkış aldı.
 
Haber / Menşure KARDEŞ