20 Metre Yürümemek İçin Canından Oluyordu

Kapaklı’da 20 metre ilerideki üstgeçide yürümeye üşenerek trafik akışının hızlı olduğu yoldan karşıya geçmeye çalışan 26 yaşındaki Tuncay Candan adlı kişi bir aracın çarpmas

GÜNDEM 8.10.2013 00:16:00 0
 20 Metre Yürümemek İçin Canından Oluyordu
20 METRE YÜRÜMEYE ÜŞENDİ
Kaza saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çerkezköy Kapaklı istikametinde seyir halinde olan Birol Binay yönetimindeki 59 TA 439 plakalı otomobil, iş dönüşü eve gitmek için 20 metre ileridekli üst geçidi kullanmak yerine ana yoldan karşıya geçmeye çalışan Tuncay Candan adlı kişiye hızla çarptı. Kazada sol bacağı kırılan Candan’a ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı.
 
AYAKKABISI KÖPRÜNÜN ÜSTÜNE FIRLADI
Yaralı yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza yapan araç sürücüsü Birol Binay, Tuncay Candan’ın birden bire yola daldığını ve kendisini son anda fark etitğini belirtti. Kazada dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise yaralı Candan’ın ayakkabısının tekinin kazanın meydana geldiği bölgedeki OSB araç köprüsü üstünde bulunması oldu. Polis ekipleri bu durumun çarpmanın çok şiddetli olmasından kaynaklanabileceğini belirtti.
 
BİRDEN KARŞIMA ÇIKTI
Kaza nedeniyle yaklaşık 30 dakika boyunca tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlanan trafik akışı, yaralının hastaneye kaldırılması ve kazaya karışan aracın yoldan çekilmesinin ardından normale döndü. Araç sürücüsü Birol Binay ise Tuncay Candan’ın birden koşarak yola çıktığını kendisini fark edemediğini ifade etti. Olayla ilgli soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ