Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Danışma Meclisi Toplantısı önceki gün Valilik Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

GÜNDEM 5.10.2013 16:21:00 0
 Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
BİR AYLIK ÇALIŞMALARI ANLATTI
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Yavuz Avcı’nın Divan Başkanlığı’nda başlayan toplantının açılış konuşmasını Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca yaptı. Teşkilatın bir aylık çalışmalarını partililerle paylaşan Tunca, öncelikli hedeflerinin yerel seçimleri kazanmak olduğunu söyledi. Tunca, “Partimize gönül vermiş kardeşlerimizle çok çalışarak, kendimizi halkımıza anlatarak, hizmetlerimizi hatırlatarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız” dedi.
 
900 YENİ ÜYE KAZANDIRDIK
Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı’nın kısa süre önce göreve gelmesine karşın 900 yeni üyeyi partiye kazandırdığını söyleyen Tunca, “Biliyorsunuz Büyükşehir statüsünün ardından Merkez İlçe yerine kurulan Süleymanpaşa İlçesi’ne Başkan olarak atandım. Yönetimimizin yüzde 60’ı yeni arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bu amaçla ilk toplantımız yönetici arkadaşlarımızla tanışma ekseninde yapacağız” dedi.
 
ÇOK SAYIDA PARTİLİ KATILDI
Ak Parti Tekirdağ Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grubu Sözcüsü Nevzat Bahar’ın Belediye ile ilgili bilgileri ve Altınova Mahalle Başkanının sunumunun ardından partiye 4 dönem boyunca hizmet veren eski İlçe Başkanları ve İlçe Yöneticilerine teşekkür plaketi takdim edildi. Danışma Meclisi Toplantısına Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca’nın yanı sıra Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Yüksel, Ar-Ge’den Sorumlu Birim Başkanı Yavuz Avcı, İl ve İlçe yöneticileri, belde belediye başkanları, belde başkan ve yöneticileri, ilçe Mahalle Başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ