O Artık Resmen Aday

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Düzgünel, ilk resmi başvuruyu yapan isim oldu. Aynı zamanda Çerkezköy’ün ilk kadın Belediye Başkan Aday Adayı olan Düzgünel, aday adaylığı i

GÜNDEM 5.10.2013 16:19:00 0
 O Artık Resmen Aday
HİZMET İÇİN YARIŞTIĞINIZI UNUTMAYIN
2014 yerel seçimlerine herhangi bir tatsızlık olmadan, karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde gitmek istediklerini kaydeden Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Demirbağ, siyaseti hizmet aracı olarak gördüklerini ifade etti. Aday adaylarının Çerkezköy’e hizmet için yarıştıklarını unutmamaları gerektiğini kaydeden Demirbağ, “Yarıştığınız arkadaşlarınızı çelme takarak değil; onlardan daha hızlı koşarak geçmeye çalışın” tavsiyesinde bıulundu. Tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını belirten Demirbağ, ilk başvuruyu yapan Aynur Düzgünel’in aday adaylığının partiye hayırlı olmasını diledi.
 
BİZ ANCAK ONUN ÖĞRENCİSİ OLABİLİRİZ
Ak Parti’nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Düzgünel, kim aday gösterilirse gösterilsin, Çerkezköy Belediyesi’nde Ak Parti bayrağını dalgalandırmak ve Tekirdağ’ı Ak Parti ile tanıştırmak için çalışacaklarını ifade etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e “üstat” diye hitap eden Düzgünel, “Biz ancak onun öğrencisi olabiliriz. Her zaman onun desteğine ihtiyaç duyacağız” dedi.
 
NEFSİ DÜŞÜNCEMİZ HİÇ OLMADI, BUNDAN SONRA DA OLMAYACAK
İlk başvuruyu yapan Aynur Düzgünel’i tebrik ettiğini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Mevcut bir belediye başkanı var. Başka aday adayları da var. Nefsi düşüncemiz hiç olmadı, bundan sonra da olmayacak” diye konuştu. İki dönemdir belediye başkanlığı yaptığını söyleyen Ertem, üçüncü dönem de yine belediye başkanlığına talip olduğunu belirterek, “Aday kim olursa olsun bu zamana kadar taşıdığımız şevki bundan sonra da taşıyacağız” dedi. Ak Parti gibi güçlü bir partinin aday adayı sayısının da ona yakışır seviyede olması gerektiğini söyleyen Ertem, “En uygun kişi kimse, genel merkezimiz onu seçecektir. Bizim inandığımız tek şey genel merkezimiz ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi. Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Tuncay Yegin, Habip Bilgin ve Mehmet Danyeli, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ile çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ