"Hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 4. Hafta mücadelelerinde,Kırklarelispor Hatayspor'a 3-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, güzel oynadıkları bir maçta skoru kendilerinin lehine ç

SPOR 4.10.2013 09:19:00 0
 "Hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor"
Pazar günü Hatayspor ile deplasmanda oynadıklarımı maçı 3-1 kaybeden Kırklarelispor, 4 puan ile Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 11. sıraya düştü. Kırklarelispor'un iki haftadır puan alamaması, taraftarı üzerken, Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, hak ettikleri bir maç olduğunu, her şeye rağmen skoru kendilerinin lehine döndüremediklerini belirtti. Başkan Can, Kırklarelispor'un sahada iyi mücadele ettiğini fakat şansın onlardan yana olmadığının da altını çizdi.
 
"HAK ETTİĞİMİZ BİR MAÇI  KAZANAMADIK"
Kırklarelispor'un Lig'de çıktığı 4. maç ile birlikte üst üste iki hafta iki yenilgi almasının ardından konuşan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Hatayspor karşılaşmasından mağlup olarak ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta art arta alınan iki yenilgi ile birlikte, bu hafta kazanarak taraftarın yüzünü güldürmeyi planladıklarını ifade eden Can; "Karşılaşmada girdiğimiz birçok pozisyonu değerlendiremedik. Oynadığımız 90. dakika boyunca karşılaşmanın orta hakemi Volkan Şeker'in tüm takdir haklarını Hatayspor'dan yana kullandı. Bu konuda hakemlerin biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Bir maçın gidişatını değiştirebilecek etki ve yetkiye sahip hakemlerin, kendilerini biraz daha kontrol ederek maçtaki herşeyi gözlemlemeleri gerekiyor. Maç esnasında hakemlerin hak yememesi gerekiyor. 2. lig karşılaşmaları daha tecrübeli hakemlerin yönetmesi lazım. Tüm futbolcu kardeşlerimizin emekleri boşa gitti. İyi mücadele ettiğimiz bir maçtı. Galip geleceğimiz maçtan puansız döndük. Çünkü hakem 90 dakika boyunca bütün takdir haklarını Hatayspor'dan yana kullandı. Bu şartlar altında galip gelmemiz mümkün değildi. Maçın sonucunun bu olmaması gerekiyordu. Elimize geçen fırsatları değerlendirmeliyiz. Deplasmanda yakaladığımız pozisyonları mutlak gole çevirmemiz lazım. Pozisyonları değerlendiremezsek sonuca da razı oluruz. Hatayspor karşılaşmasından mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi. Can, ligde 4 puanla 11. sıraya gerilediklerini sözlerine ekleyerek, bundan sonraki süreçte çok daha dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizerek konuşmasına son verdi.