Birlik Beraberlik Olmazsa Gemi Batar

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Çerkezköy Müftülüğü’ne ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar, ilçe müftülüğüne atan

GÜNDEM 2.10.2013 00:26:00 0
 Birlik Beraberlik Olmazsa Gemi Batar
YÜKSEK BİR KATILIM BEKLİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Yusuf Tuna, “1989’dan beri Camiler Haftası kutlanıyordu. 2003’ten bu yana ise Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanmaya başlandı. Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanıyor” dedi. Camilerin öneminin yansınamayacağını söyleyen Tuna, din görevlilerinin de senede bir kez dahi olsa hatırlanmasının önemli olduğunu ifade etti. 1-7 Ekim tarihleri arasında Çerkezköy ve Kapaklı’da çeşitli programlar düzenleyeceklerini kaydeden Müftü Tuna, “Yüksek bir katılım bekliyoruz” dedi.
 
ÇERKEZKÖY ÇOK ŞANSLI
Çerkezköy’de güzel bir sevgi ruhu olduğunu söyleyen Müftü Tuna, “Bu ruhu daha da ileriye taşımamız gerekiyor. Ben bu ruha Çanakkale ruhu diyorum. Yıllar önce ülkenin dört bir yanından gelip düşmana karşı birlikte mücadele edilen Çanakkale ruhunu Çerkezköy’de görüyorum. Çünkü Çerkezköy’e de ülkenin dört bir yanından insanlar gelmiş ve birlik beraberlik içinde yaşıyorlar” dedi. Müftü Tuna, Çerkezköy’ün kaymakamlık görevine Metin Kubilay gibi çalışkan bir ismin atanması nedeniyle çok şanslı olduğunu belirtti.
 
YEREL YÖNETİME TALİBİM
İlçenin en önemli ihtiyacının birlik beraberlik olduğunu kaydeden Subaykan Pandar, “Bunu sağlayacak olan bizleriz. Çünkü işin içinde insan faktörü var. Bir gemiyi hareket ettirebilmek için içindekilerin birlik beraberlik içinde çalışması gerekir. Aksi taktirde gemi batar” dedi. Yerel yönetime talip olduğunu söyleyen Pandar, hiçbir zaman insanlar arasında ayrım yapmadığını belirterek, “Ayrım yapmadığım için başarılı oldum” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ