Kutlama Programı Belirlendi

Tüm ülkede olduğu gibi Çerkezköy ve Kapaklı’da da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlanmaya başladı. Çerkezköy Müftülüğü tarafından organize edilen program, ülke genelinde olduğu gibi 0

GÜNDEM 1.10.2013 01:51:00 0
 Kutlama Programı Belirlendi
MEVLİT VE HATİM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları kapsamındaki ilk program 3 Ekim Perşembe günü 14.00-17.00 saatleri arasında Çerkezköy Ticaret ve sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Müftüsü Yusuf Tuna tarafından ‘Toplumsal hayatta katkıları açısından Camiler’ konulu bir panel sunulacak.  4 Ekim Cuma günü de Osmanlı Camii’nde saat 11.45’de mevlit ve hatim programı gerçekleştirilecek.
 
KURAN ZİYAFETİ SUNULACAK
Çerkezköy Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri haftası kutlama programına 7 Ekim Pazartesi günü saat 20.30’da Kuran-ı Kerim ziyafeti ile devam edilecek. Kapaklı Hacı Talip Sivrioğlu Camii’nde Bünyamin Topçuoğlu, Ahmet Korkmaz ve Veysel Kılıç imam hatipleri tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti yapılacak. Kutlama programının son gününde bayanlara yönelik panel yapılacak. ÇTSO Konferans Salonu’nda 8 Ekim Salı günü 14.00-17.00 saatleri arasında sunulacak olan panelin konuşmacısı Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna olacak.  Konusu “Hz. Peygamber döneminden bu güne Cami- Kadın ve Aile - Kadını Camiden Alıkoyan Fiziki Engeller” olan panele bütün bayanların davetli olduğu ifade edildi.
 
Haber / Asim YAVUZ