Proje Hazırlamasını Bedavaya Öğrenecekler

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası(ETSO) ile Edirne Gönüllüleri'nin ortak eğitim projesi kapsamında ETSO Toplantı Salonu’nda ücretsiz 'AB Hibe Programları Çerçevesinde Proje Hazırlama Eğitimi' gerçekleştirildi

GÜNDEM 23.09.2013 21:54:00 0
Proje Hazırlamasını Bedavaya Öğrenecekler
MÜJDELİ HABERLERİ PAYLAŞMAYI UMUT EDİYORUZ
İki gün süren AB Proje Hazırlama Eğitimi’nin açılış konuşmasını yapan ETSO Meclis Başkanı ve Edirne Gönüllüleri Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eren, Edirne Gönüllülerinin dinamik bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalara destek verdiklerini ve gerçekleştirilecek projelere de destek vereceklerini söyledi. Edirne Gönüllüleri Derneği Başkanı Tuna Bekleviç ise yaptığı konuşmada, Edirne Gönüllüleri'nin son iki ayda ciddi projeleri takip ettiğini ifade ederek; "Demirhanlı Havaalanı'nın Edirne turizmine ve Edirne'nin ekonomik hayatına kazandırılması, çağrı merkezi projeleri ile genç işsizliğin azaltılması konusundaki projeleri takip ediyoruz. Önümüzdeki aylarda Edirne halkına müjdeli haberleri paylaşmayı umut ediyoruz. Büyük projelerin yanı sıra yaşam boyu eğitim ve Edirne'nin girişimci niteliğinin geliştirilmesi için benzer eğitim programlarımız devam edecektir" dedi.
 
SOMUT PROJELER GERÇEKLEŞTİRİLECEK
AB Proje Hazırlama Eğitimi programı kapsamında düzenlenen ve iki gün süren eğitime, ilk gün 110 kişi katılım sağladı. Eğitimin birinci günü Proje Yöneticisi ve Yatırım Danışmanı Göksel Akman tarafından katılımcılara; 'AB proje yazılması, proje fikri oluşturulurken dikkat edilmesi gereken hususlar, projenin planlanması ve yazılması konularında bilgiler aktarıldı. Eğitimin ikinci gününde ise proje fikri olan 17 kişi ile AB Proje yazımı ile ilgili uygulamalı interaktif proje yazma eğitimi gerçekleştirildi. Proje fikri olan 17 katılımcı 14 Ekim 2014 tarihine kadar AB projelerini hazırlayarak Proje Uzmanı Göksel Akman'a teslim edecekler. Proje Uzmanı Göksel Akman iki gün süren eğitim sonunda somut projeler gerçekleştirileceğini belirtti.
 
Haber / Emine LALE