SP’nin Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nın önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade edildi.

GÜNDEM 20.09.2013 12:01:00 0
SP’nin Belediye Başkan Adayı Belli Oldu
EN İYİ HİZMET MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNDEN ALINIR
2014 yerel seçimlerine yaklaşıldıkça siyasi arenadaki hareketliliğin de arttığını belirten Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Seçim İşleri Başkanı Ömer Atik, “Milli Görüş hareketinin tek temsilcisi olan Saadet Partisi yönetim kurulu üyeleri olarak Çerkezköyümüzün en iyi hizmeti Milli Görüş belediyeciliğinden alacağını beyan ediyoruz” dedi. Yönetim kurulu olarak belediye başkan adayını belirlediklerini ifade eden Atik “Belediye meclis üyesi adayı olacak arkadaşlarımızın tespiti için gerekli çalışma ve istişarelerimiz devam ediyor” dedi.
 
HALKA HİZMET, HAK’KA HİZMET OLARAK BENİMSENMELİ
Adaylık ile görevlendirilecek partililerin Milli Görüş camiası içinden olması ve Milli Görüş çerçevesi içerisinde halka hizmeti Hak’ka hizmet olarak benimsemesi gerektiğini sözlerine ekleyen Atik, “Bunun için yoğun çaba sarf ediyoruz. En kısa zamanda İlçe Başkanımız Mehmet Kalyon tarafından yapılacak basın toplantısı ile Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Adayımızı kamuoyuna açıklayacağız” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Kübra AŞIK