Çerkezköy’ün daha fazla hizmete ihtiyacı var

Yerel seçimlerin iyiden iyiye yaklaştığı şu günlerde belediye başkan aday adayları da çalışmalarına hız verdi. Bu bağlamda kurum ve esnaf ziyaretlerini sıklaştıran CHP Çerkezköy Belediye Başk

GÜNDEM 17.09.2013 00:17:00 0
Çerkezköy’ün daha fazla hizmete ihtiyacı var
Yaklaşan 2014 yerel seçimleri çerçevesinde kurum ve esnaf ziyaretlerini sıklaştıran Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün, dün de Fatih Mahallesi’nde esnafla görüşerek destek istedi.
 
EŞİ YALNIZ BIRAKMADI
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün, eşi Ayten Gürcün ile birlikte dün saat 15.00’da Fatih Mahallesi’nde Erbay Caddesi, Malkoçoğlu Caddesi ve Üzümlü Caddeleri’ndeki esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerinde bir yandan esnafa kendisini tanıtan Gürcün, bir yandan da Belediye Başkanı seçilmesi halinde gerçekleştireceği çalışmalardan bahsederek Çerkezköy halkından destek beklediğini ifade etti.

 
HİÇBİR NEDEN GÖREMİYORUM
33 yıldır Çerkezköy’de yaşadığını ve 20 yıldır da siyasetin içinde olduğunu belirten M. Zeki Gürcün, Çerkezköy’ün daha çok hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek, “Yaşadığımız yerin modern bir görünüme kavuşabilmesi için, ilçemizin fakülte ve üniversiteye sahip olması gerekiyor.  Bu konuda model alabileceğimiz birçok il var. Çerkezköy bu illerin sahip olduğu birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Çerkezköy’ün modern bir kent olmaması için hiçbir neden göremiyorum” diye konuştu.
 
Haber / Asım YAVUZ