Çerkezköy’ü Çerkezköy yapan en büyük değer

Çerkezköy’de geçtiğimiz ay göreve başlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

GÜNDEM 12.09.2013 09:00:00 0
Çerkezköy’ü Çerkezköy yapan en büyük değer
OSB’YE İADE-İ ZİYARET
Kaymakam Kubilay, dün saat 14.00’da da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Kubilay, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Geçtiğimiz hafta gerçekleştirmiş olduğunuz ziyarete istinaden iadeyi ziyaret gerçekleştirmek istedim. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

OTURMUŞ BİR TEŞKİLATI VAR
Kaymakam Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin köklü bir kuruluş olduğunu ifade ederek “Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin oturmuş bir teşkilatı var. Türkiye çapında ilk 500’e ve ikinci 500’e giren firmaların binlerce fabrika ve işçisinin olduğu önemli bir alandır. Kısaca Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy’ü Çerkezköy yapan en büyük değerdir. Çerkezköy’ü sanayisiz düşünmek mümkün değildir” diye konuştu.
 
HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ
Bundan sonraki süreçte Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ile sürekli istişare halinde olacaklarını belirten Kubilay konuşmasını şöyle sürdürdü: “İlçemizi ve sanayimizi hep beraber ileriye götürmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sonuçta hizmette beraberlik önemlidir. Kamu yararına beraberlik olması gerekiyor. Sanayicimiz, iş adamlarımız binlerce vatandaşımızı istihdam ederek zaten ilçemize en büyük katkıyı yapmış oluyorlar. Her zaman kendilerinin destekçisi olacağız”
 
HANTAL ANLAYIŞ ORTADAN KALKTI
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Metin Kubilay’a teşekkür etti. Çerkezköy genç ve atak bir kaymakam kazandığı için çok mutlu olduklarını ifade eden Sarıoğlu “Çerkezköy çok hızlı gelişmekle birlikte koşan bir ilçedir. Türkiye genelinde en fazla nüfusu artan ilçelerin başında gelmektedir. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak yapacağımız çok iş var. Bizim anladığımız bürokratik anlayış ile bu hıza yetişmek mümkün olmuyor. Artık eski bürokratik gençlik gördüğümüz hantal anlayış tamamen ortadan kalktı. Bazen kamu bizden önde koşar hale geliyor” dedi.
 
EL ELE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ
Çerkezköy’ü Organize Sanayi Bölgesi’nden hiçbir zaman ayırmadıklarını ifade eden Sarıoğlu “Çerkezköy’ün nüfusunun birçoğunu çalışanlarımız teşkil ediyorlar. Yapılan işlerin kendi çalışanlarımıza yapıyormuş gibi görüyoruz. Bu çalışmaları da gönül rahatlığı ile yapıyoruz. İnşallah hep beraber el ele güzel işler yapacağız. Bugüne kadar bütün kaymakamlar ile iyi diyaloglarımız oldu” dedi. Bundan sonra da güzel çalışmalara imza atacaklarını belirten Sarıoğlu “Sizlerin her zaman yanınızdayız” diye konuştu.
 
Haber / Kübra AŞIK