E9 Sport Spor Salonu Kapaklı’da açıldı

E9 Sport Spor Salonu hizmete açıldı. Her türlü spor aletinin bulunduğu E9 Spor salonunda vücut geliştirme ve fittness antrenörleri eşliğinde dersler verilecek. Erçağ Evirgen ve Gürkan Orhun ortaklığında

GÜNDEM 10.09.2013 08:40:00 0
E9 Sport Spor Salonu Kapaklı’da açıldı
E9 Sport jimnastik salonu dün saat 13.00’da düzenlenen törenle Kapaklı’da hizmete açıldı.
 
BU YERLERE İHTİYACIMIZ VAR
Açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Kapaklı Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi İrfan Demir, AK Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Akın Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan İrfan Demir, Kapaklı’ya yeni bir iş yeri kazandıran Erçağ Evirgen ve Gürkan Orhun’a teşekkür ederek “Çiçeği burnunda Kapaklı ilçemizde bu gibi sosyal aktivitelerin yapılabileceği yerlere ihtiyacımız var” dedi.
 
ONUR DUYUYORUM
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da Kapaklı’da bu gibi işyerlerinin var olmasının sevindirici olduğunu ifade etti. Kuzulu, “Kapaklı’nın gelişip büyümesine katkı sağlayacak bu gibi iş yerlerinin açılışında bulunmaktan onur duyuyorum. İşyerinin işletmecilerine ve Kapaklı Halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından spor salonunun açılış kurdelesi Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından kesildi. Açılış törenine katılanlar daha sonra spor salonunu gezdi.
 
YÜZDE ELLİ İNDİRİM
Her türlü spor yapmaya elverişli aletlerin bulunduğu salonda fittness antröneri Neslihan Yağlı, vücut geliştirme antrenörü Efe Kurtyılmaz ve Şükrü Pala görev yapacak.  Açılışa özel indirimlerin olduğu salonda ayrıca aileye mahsus olmak üzere yüzde 50 oranında indirim sağlandığı ifade edildi. Vitamin bar, teras cafe ve çocuklar için jimnastik alanı da bulunan salonun 20 yıllık hayali olduğunu belirten işletme sahibi Gürkan Orhun, “Böyle bir spor tesisi kurmayı yirmi yıl evvel hayal etmeye başlamıştım. Hayalim bu gün gerçekleşti. Çerkezköy’de spor salonlarının merdiven altlarında olması nedeniyle Kapaklı’da ihtiyacımız olan salonumuzun halkımızın hak ettiği güzel bir alan içinde olmasını planladık” dedi.
 
DERECE YAPMIŞ ANTRENÖRLER
Spor salonunda görev yapacak antrenörlerin Türkiye’de derece yapmış kişiler olduğunu ifade eden Erçağ Evirgen de salonun modern ve günün şartları göz önünde bulundurularak dizayn edildiğini ifade etti. Evirgen, “Şükrü Pala hocamız geçen yıl vücut geliştirme şampiyonu oldu.  Kapaklı da en güzel hizmeti vermek adına en değerli hocalarımızla çalışmalarımıza başladık.” diye konuştu.
 
 Haber / Asim YAVUZ