Kaymakam Kuzulu Ak Parti heyetini ağırladı

Büyükşehir yasası kapsamında ilçe olan Kapaklı’ya atanan Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, Kaymakam Kuzulu dün saat 15.30’da da Ak Parti Çerkezköy İlçe Ba

GÜNDEM 5.09.2013 08:22:00 0
Kaymakam Kuzulu Ak Parti heyetini ağırladı
KAPAKLI ÇOK GÖÇ ALAN BİR İLÇE
Ziyarette konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya yeni görevinde başarılar diledi. Kapaklı’nın çok göç alan bir ilçe olduğunu vurgulayan Demirbağ “Sanayinin de etkisiyle nüfus sürekli artıyor. Kapaklı’ya bir bayan kaymakamın atanmasından duyduğumuz memnuniyeti de dile getirmek istiyoruz. Bizim yönetimimizde altı bayan arkadaşa görev verdik” dedi.
 
HER ŞEYE SIFIRDAN BAŞLIYORUZ
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek partililere teşekkür etti. Yeni bir ilçeye geldiğini anımsatan Kuzulu “Her şeye sıfırdan başlıyoruz. Hükümet konağının yapılması için çalışmalar yapıyoruz. Bunlar zamanla olacak. Bunu yapmak ve başarmak zorundayız. Bunun için de biraz sabır gerekiyor. Azimli bir şekilde çalışmaya özen göstereceğiz” şeklinde konuştu.

FİZİKEN AYRIMI FARK ETMEK MÜMKÜN DEĞİL
Kuzulu, Kapaklı’nın geçmiş dönemlerde Çerkezköy’ün beldesi olduğunu anımsatarak “Daha önce Kapaklı sizin beldenizdi. Beraber olmakla birlikte ayırt etmek de mümkün değildi. Çünkü iki ilçe arasında üç kilometre mesafe var. Fiziken bu ayrımı fark etmeniz de mümkün değildir. O derece bir beraberlik vardır. Her iki tarafın ortak noktası fazla göç almasıdır.Fabrikaların olmasından dolayı Türkiye’nin her yöresinden her yıl vatandaşlarımız ilçemize çalışmaya geliyorlar” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ