ÇTSO yönetimi Ak Parti ve CHP’yi ziyaret etti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

GÜNDEM 5.09.2013 08:10:00 0
ÇTSO yönetimi Ak Parti ve CHP’yi ziyaret etti
İADE-İ ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
ÇTSO heyeti dün de Ak Parti ve CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. ÇTSO yönetimi ilk olarak saat 14.00’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teikilatını ziyaret etti. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Başkan yardımcıları Mehmet Danyeli ve İsmail Akın; Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Yönetim kurulu Üyeleri Vahdet Akın, Mustafa Karataş ve Nuray Sivri tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Sizlerin çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz.  Güzel hizmetler ettiğinizi görüyoruz. Bu bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Her kuruma eşit mesafedeyiz.  Birinin diğerinden farkı yoktur. Böyle bir farklılık da beklemiyoruz. Yaklaşan seçimleri kardeşçe ve hoşgörü ile geçireceğimize inanıyorum” dedi.
 
ŞİMDİ İCRAAT ZAMANI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da Ak Parti ilçe Yönetim Kurulunun daha önce kendilerini ziyaretleri nedeni ile iade-i ziyarette bulunduklarını ifade ederek “Ziyaretlerimizdeki asıl gaye Çerkezköy için neler yapabiliriz, Çerkezköy’ün kalkınmasına nasıl katkı sağlayabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunmaktır. Hep birlikte,  istişare halinde olmaya çalışıyoruz. Meslek komitelerimiz faal olarak çalışıyor. Okullarla alakalı komiteye Taha Ülker başkanlık ediyor.  Taha Ülker’in öncülüğünde Çerkezköy’de bulunan üç okulun doğalgaz dönüşümü yapılıyor.  Seçildikten sonra geçen zaman zarfında odayı tanıdık. Şimdi ise icraatlara başladık. Elimizde mevcut bütçe ile neler yapabileceğimizi planlıyoruz” dedi.  

NE KADAR BAŞARILI OLURSANIZ, O KADAR GURUR DUYARIZ
Süleyman Kozuva ve beraberindekiler daha sonra CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. ÇTSO heyetini, CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Necdet Ertürk, Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, belediye başkan aday adayları Dr. Subaykan Pandar, Vahap Akay, Aktaş Güler, Metin Dönmez, Ensar Sivri ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan Saim Özkan, Süleyman Kozuva ile yıllar öncesine dayanan bir dostlukları olduklarını ifade ederek “Siz ne kadar başarılı olursanız biz, sizin başarınızla o derece gurur duyarız.  Çünkü ben de odanın bir üyesiyim” dedi.
 
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Kozuva da yeni CHP ilçe yönetiminin oldukça başarılı olduğunu ifade ederek “Herkesin burada toplanmış olmasından bu güne kadar olan yönetimlerden en başarılısının sizin yönetiminiz olduğu sonucuna vardım” şeklinde konuştu. Çerkezköy’de ticaret fuarı kurulması, sanayicilerin Çerkezköy’de kazandıklarını diğer illerde vergi olarak vermeleri,  K belgelerinin Çerkezköy’den alınabilmesi konularının gündeme getirilmesi üzerine konuşan Kozuva “Fuar konusunda Belediye Başkanı ile görüşmelerim oldu. Çok geniş bir alana ihtiyacımız var. Öncelikle bu yerin tahsis edilmesi gerekir. K Belgeleri konusunda TOBB Başkanı Rıfat Hısarcıklıoğlu ile görüştüm. Konunun çözümü için söz verdi. 15 gün sonra Ankara’da kendisi ile görüşeceğim” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ