Savcılara adli yıl ziyareti

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 2014 adli yılının başlaması nedeni ile Çerkezköy adliyesinde görev yapan savcıları ziyaret etti. İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve yönetim kurulu üy

GÜNDEM 4.09.2013 09:58:00 0
Savcılara adli yıl ziyareti
Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, adli yılın başlaması nedeni ile savcıları ziyaret ederek adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
AKP SAVCILARI ZİYARET ETTİ
Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Yönetim kurulu üyeleri yeni adli yılın başlaması dolayısıyla Çerkezköy Adliyesinde görev yapan savcıları ziyaret etti. İlk ziyareti Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz’a gerçekleştiren Ak Parti heyeti adli yılın hayırlı olması dileklerinde bulundu.  Yapılan ziyaret nedeni ile Ak Parti heyetine teşekkür eden Yılmaz, memnuniyetini ifade etti.
 
ADLİYE BİNASI KASIMDA AÇILACAK
Yeni adliye binası konusuna değinen Yılmaz, Kasım ayı içerisinde yeni binaya taşınmış olacaklarını ifade etti. Yılmaz, “İşi yürüten firma eylül ayı sonunda binanın teslimini yapmış olacak. Mobilya ve mefruşatları alındı. Bir aksilik olmazsa kasım ayı içerisinde yeni binamıza taşınmış olacağız. Ümit ediyorum ki bundan sonraki görüşmemiz modern ve teknolojinin imkânlarından faydalanarak farklı bir sistemle hizmete açacağımız yeni binamızda gerçekleşir.” diye konuştu.
 
İLK GÖREV YERİ ÇERKEZKÖY
Ak Parti heyeti, 17 Ağustos’ta ilk görevine başlayan Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Süleyman Konar’ı da ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Savcı Konar, ziyaret nedeni ile memnuniyetini ifade ederek Ak Parti teşkilatına teşekkür etti. Daha sonra Çerkezköy Cumhuriuet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu ve Çiğdem Arslanmirza’yı da ziyaret eden Ak Parti heyeti Mehmet Emin Erdoğdu ile bir süre sohbet etti. Savcı Mehmet Emin Erdoğdu ilk görevine 2011 yılında Çerkezköy’de başladığını belirtti. Erdoğdu, “Çerkezköy ilk görev yerim. Büyük bir ilçede görev yapmak adli yönden birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Çerkezköy’de var olan birçok imkânı başka yerlerde bulamayabilirsiniz. Dönem arkadaşlarımızla konuştuğumuzda bizim daha şanslı olduğumuz görülüyor.” diye konuştu.

Haber / Asim YAVUZ