Terzi’den ÇTSO’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Şerafetdin Terzi, Çerkezköy’e gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ter

GÜNDEM 3.09.2013 09:33:00 0
Terzi’den ÇTSO’ya ziyaret
“HAYIRLI OLSUN”
Önceki gün saat 13.30’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Şerafetdin Terzi, ÇTSO Yönetimi’ne hayırlı olsun dileklerini sundu. Terzi “Yerel seçimler münasebeti ile Çerkezköy’deki kurum ve kuruluşları ziyaret ediyorum. Bu bağlamda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na da ziyarette bulunarak, yeni yönetime hayırlı olsun demek istedim. Çerkezköy ve Tekirdağ adına güzel işler yapacağınıza inanıyorum” dedi.

DANYELİ TEŞEKKÜR ETTİ
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli de ziyaretinden ötürü Terzi’ye teşekkür ederek; “Bizler de ÇTSO Yönetimi olarak, aday adaylığınız için sizlere hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz. 2014 yılında yapılacak yerel seçimler nedeni ile siyasetin nabzı daha hızlı atmaya başladı. İnşallah seçimler sonucunda kazanan Türkiye, beraberinde de Tekirdağ ve Çerkezköy olur” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN