Kayıp gencin cesedi bulundu

Malkara’ya bağlı Ballıköy'de yakınlarının önceki geceden bu yana akıbetinden haber alamadığı Zafer Balaç'ın cesedi bulundu.

GÜNDEM 1.09.2013 19:34:00 0
Kayıp gencin cesedi bulundu
SİLAHLA SIRTINDAN VURULMUŞ
Malkara’ya bağlı Ballıköy'de oturan ve önceki akşam kahveye gideceğini söyleyerek evden çıkan Zafer Balaç’tan bir daha haber alınamadı. Saat 23.00 sıralarında annesi Nuray Balaç ile telefonda konuşan eve geleceğini söyleyen Zafer Balaç’ın sabah eve gelmediğini gören anne paniğe kapıldı. Bu sırada tarlasına bakmak için yola çıkan bir çiftçi Ballıköy ile Balabancık Köyü arasındaki Çeşme Mevkii'nde Zafer Balaç'ın cesedini buldu. Jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Balaç'ın dövüldüğü ve silahla sırtından vurulduğu tespit edildi.
 
ANNE BABASI FERYAT ETTİ
Acı haberi alarak olay yerine gelen Zafer Balaç'ın annesi Nuray ve babası Zekai Balaç, gözyaşlarına boğuldu. Anne Nuray Balaç, yerdeki cesedin yanına gitmek istedi ancak jandarma izin vermedi. Anne Balaç, "Ne olur çekilin, ben annesiyim. Çocuğumu göreceğim ne olur. Yazıklar olsun gitti oğlum, evladım benim canım evladım" diyerek feryat etti. Çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışılan anne Balaç, komşularının aracıyla Malkara Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

TELEFONU İNCELENİYOR
Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri ölü olarak bulunan 20 yaşındaki Zafer Balaç'ın cesedi yanında bulunan cep telefonu ve ruhsatsız tabanca incelemeye alınırken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ceset İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
ÜNİVERSİTEYE GİDECEKTİ
Evinin yakınlarında ölü bulunan Zafer Balaç'ın önümüzdeki Pazartesi günü Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümüne kayıt yaptırmak için gitmeyi planladığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Haber / Asim YAVUZ