Benim istediğim tablo Çerkezköy’de var

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Şerafetdin Terzi dün partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

GÜNDEM 29.08.2013 18:26:00 0
Benim istediğim tablo Çerkezköy’de var
İNSANLARA BÜYÜKŞEHİR BİLİNCİNİ ANLATIYORUZ
İlçe Başkanı Saim Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ve partililer tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Şerafetdin Terzi, ziyarette yaptığı konuşmada “Seçimlere kısa bir zaman kala biz iyi çalışıyoruz. Alandayız, köylerde, mahallelerde çalışıyoruz. Bütün herkesi önemsiyoruz. Büyükşehir bilincini insanlarımıza anlatıyoruz” dedi.
 
ADAY ADAYLARININ FAZLA OLMASI GEREKİYOR
Terzi, çalışmalarından dolayı Çerkezköy İlçe Teşkilatını da kutlayarak “Gerçekten ne zaman buraya gelsek ilçe teşkilatının enerjik yapısı bizleri mutlu ediyor. Şu zamana kadar 7 aday adayının başvuru yaptığını duydum. Keşke Çerkezköy’de enerji diğer ilçelerimizde de olsa. Diğer ilçeleri eleştirmek gibi olmasın ama bir çok ilçelerde bir şevk bulunmuyor. Özeleştiri yapmak gerekirse, istek bulunmuyor. Bu neden böyledir anlamış değilim. Çerkezköy’ü gezdiğimiz yerlerde olumlu tepkiler alıyoruz. Benim istediğim tablo Çerkezköy’de var.Tekirdağ’ın aday adayları sayılarının fazla olması gerekiyor. Kazanabileceğimiz şansı yüksek olmasına rağmen ilçelerimizde ve Büyükşehir’de aday adayı fazla olması gerekiyor” şeklinde konuştu.
 
ÇERKEZKÖY’DE BAYRAĞI DALGALANDIRACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan da aday adayı sayısının daha da artacağını ifade ederek “Aday adayı sayılarının artması partimizdeki birlik ve beraberliğin göstergesidir. İki dönemdir Çerkezköy’de AK Partili belediye vardır. Vatandaşlarımız sosyal demokrat belediyeciliği en kısa zamanda görecekler. Çerkezköy ve Büyükşehir seçimleri bizler için önemlidir. İnşallah 31 Mart sabahı Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Çerkezköy Belediyesine dikeceğiz” diye konuştu.
 
Haber / Gökhan TEKER