Projelerini kurumlarla paylaştı

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) Yönetici ve Yetkilileri, önceki gün Edirne’de bazı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yılsonuna kadar sürecek faaliyetler ile ilgili planlama toplantıları düzenledi.

GÜNDEM 29.08.2013 17:55:00 0
Projelerini kurumlarla paylaştı
İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE UYGULAMALIYIZ
Edirne ziyaret programına Edirne TSO ile başlayan oda yöneticileri burada yeni dönem Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Edirne TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ziyarette yaptığı konuşmada, Edirne’nin ilçeleri ile büyüceğini dile getirerek “Hedeflerimiz belli, yapılacak işler belli, birlikte hareket edelim ve birlikteliğimizi güçlendirelim. Edirne’ye gelen insanları konaklatmalı ve onlara alternatifler sunmalıyız. Saros'u daha iyi kullanmalıyız. Dünyada birçok yeri geziyor ve görüyoruz, örnek projeler hazırlayıp işbirliği içerisinde bunları uygulamalıyız” dedi.

HİZMET İÇİN VARIZ
Mustafa Helvacıoğlu da yaptığı konuşmada birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaparak; “Bizler bir arada olmanın gereğine ve önemine inanıyoruz. Birlikteliklerimiz ne kadar güçlü olursa bölgemize sağlayacağımız fayda ve vereceğimiz hizmetler o kadar fazla olur. Hep beraber kol kola bölgeye hizmet için varız” dedi. Edirne TSO’da gerçekleştirilen mini toplantının ardından saat 12.00’da İş-Kur Edirne İl Müdürü Şengül Çildam ile bir araya gelen oda yöneticileri, burada İş-Kur ve Keşan TSO’nun bölgede gerçekleştireceği istihdam garantili kurslar ve eğitim projeleri ile ilgili görüşmelerde bulundu. Mustafa Helvacıoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, İş-Kur ile yapılan istihdam garantili kurs ve eğitimlerin devam edeceğini belirterek, en az iki çalışanı olan işletmelerin daha fazla eleman istihdam etmek için faydalanabileceği ve istenilen elemanın sağlık sigortası ve günlük ücretinin İş-Kur tarafından ödeneceği “İşbaşı Eğitim Programı” projesinin de önümüzdeki günlerde bölgede uygulamaya konulacağını sözlerine ekledi. Yunanistan'ın Edirne Başkonsolosu Katerina Varvarigu ile bir araya gelen oda yöneticileri, vize süreleri ile ilgili görüşlerini paylaştılar. Keşan TSO Yönetici ve yetkilileri tarafından Edirne faaliyet planı görüşmeleri kapsamında ziyaret edilen Yunanistan’ın Edirne Başkonsolosluğu’nda, Keşan TSO Heyeti Başkonsolos Katerina Varvarigu tarafından karşılandı.
 
Haber / Menşure KARDEŞ