Edirne Gönüllülerinden borsaya ziyaret

Edirne'nin ekonomik ve sosyal açıdan sürdürülebilir gelişiminin sağlanması amacıyla kurulan Edirne Gönüllüleri Edirne Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

GÜNDEM 28.08.2013 08:46:00 0
Edirne Gönüllülerinden borsaya ziyaret
BORSANIN TARİHİ VE ÇALIŞMALARI ANLATILDI
Tuna Bekleviç Başkanlığındaki heyet, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Meclis Başkanı Fedai Canım tarafından karşılandı. Heyet, bir süre hububat ve yağlı tohumlar salon satışlarını izledikten sonra, meclis toplantı salonuna geçerek Genel Sekreter Serkan Kösem tarafından yapılan Borsa tarihçesi ve çalışmaları hakkında sunumu izledi.
 
TARIM VE HAYVANCILIK BORSAMIZIN DİNAMİTLERİNDEN BİRİ
Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk yaptığı konuşmada, kendilerini ağırlamaktan memnun olduğunu dile getirerek; “Borsamız şehrin dinamiklerinden birisi olan tarım ve hayvancılık konusunda faaliyetlerini sürdürüyor. Yaptığımız çalışmalara ilişkin bilgileri sizlerle paylaşmaktan mutluyuz. Edirne’li veya Edirne'ye gönül vermiş gençlerin katılımcılığını ve sosyal girişimciliğini teşvik etmek amacıyla yapılacak faaliyetleri destekliyoruz” dedi. Sunumun ardından Meclis Başkanı Fedai Canım ve Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, grup üyeleri tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
 
Haber/ Gökhan TEKER