Başkan Dalgıç Romanya ve Bulgaristan’da temaslarda bulundu

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, hafta sonu gittiği Romanya ve Bulgaristan’ın bazı kentlerinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

GÜNDEM 28.08.2013 08:42:00 0
Başkan Dalgıç Romanya ve Bulgaristan’da temaslarda bulundu
ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK
Romanya’nın Tekirgöl kentinde kutlanan festivale katıldıklarını belirten Başkan Dalgıç, “Başta Tekirgöl Belediye Başkanı Adrian Viorel Stan olmak üzere Tekirgöl halkından sıcak ve samimi bir ilgi gördük. Tekirgöl heyeti ile ortak projeleri masaya yatırdık ve hem Tekirgöl hem de Tekirdağ’da kardeş şehir köşesinin açılmasını kararlaştırdık. İki kent arasındaki ilişkileri geliştirme adına önemli çalışmalara imza attık” dedi.
 
FAYDALI BİR GEZİ OLDU
Daha sonra Bulgaristan’a geçen Başkan Dalgıç, burada Pomorie ve Varna kentlerinde de temaslarda bulundu. Pomorie Belediye Başkanı İvan Aleksiev ve Varna Belediye Başkanı Hristo Bozov ile görüşmelerde bulunan Başkan Dalgıç, “Varna ve Pomorie’de de temaslarımız oldu. Yörenin işadamları ile de bir araya geldik. Son derece faydalı bir gezi oldu. İşbirliği çalışmalarını daha da ileriye taşıma adına önemli adımlar attık” diye konuştu. Başkan Dalgıç’a temaslarında Belediye Meclis Üyeleri Levent Gündoğdu ve Ercan Kısa da eşlik etti. Pazartesi Günü gece geç saatlarde Tekirdağ’a dönen Başkan Dalgıç dün sabah görevine başladı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ