43. Babaeski Tarım Festivali’ne görmekli açılış

43. Babaeski Tarım Festivali’nin açılışı önceki gün yapıldı. 43. Babaeski Tarım Festivali açılış töreni için Kırklareli’ne gelen CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil’i, Belediye Başk

GÜNDEM 28.08.2013 08:38:00 0
43. Babaeski Tarım Festivali’ne görmekli açılış
PARTİ BİNASINA GEÇTİLER
 Bihlun Tamaylıgil’i karşılayan Başkan Çağlayan, kendisini Kırklarelin’de görmekten ve 43. Babaeski Tarım Festivali açılışını birlikte gerçekleştirmekten mutlu olacağını söyledi. Daha sonra Babaeski parti binasına geçen Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, partililer ile sohbet etti. Taymaylıgil parti binasında partililere hitaben yaptığı konuşmasında, bir Trakyalı olarak Babaeski’de olmaktan dolayı sevindiğini, Babaeski Tarım Festivalinin en iyi şekilde kutlanacağını fakat AKP’nin tarım politikaları ile çiftçinin oldukça mağdur ve zor durumda olduğunu belirtti.
 
 ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI
Parti binasındaki konuşma ve sohbetin ardından ise Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil’i, Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’ı, Belde Belediye Başkanlarını ve partilileri başkanlık makamında misafir etti. 43. Babaeski Tarım Festivali; Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’nın Atatürk Anıtına çelenk bırakması ile başladı. Daha sonra ise en iyi üreticilere çiçek takdim edildi.  Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Taşoğul köyünde ikamet eden ve en iyi sebze üreticisi seçilen Cavit Çetin’i tebrik ederken, çiçeğini takdim etti. Ardından CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil, Başkan Çağlayan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kortej, Gündüz Onat Festival Alanına yürüdü. Babaeski Tarım Festivali, verilecek olan konserlerin ardından 30 Ağustos Cuma günü son bulacak.
 
Haber / Menşure KARDEŞ