CHP’den ÇTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 26.08.2013 00:23:00 0
CHP’den ÇTSO’ya hayırlı olsun ziyareti
“BAŞKANI DESTEKLEDİK”
 Önceki gün saat 17.00’da gerçekleştirilen ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Belediye Meclis Üyesi Halil Demirkıran, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aktaş Güler ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette ÇTSO Yönetimine görevinde başarılar dileyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan “Yoğunluktan dolayı ziyaretimizi bugün gerçekleştirdik. Başkan Süleyman Kozuva ile 1994 yılından beri tanışıyoruz. Bizler de buranın bir üyesi olarak seçimlerde kendisini destekledik” dedi.
 
“ZOR GÖREV BEKLİYOR”
 Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatını zor görevlerin beklediğini belirten Özkan “Üyelerimiz partimize büyük ilgi gösteriyor. Önümüzdeki hafta üç aday adayımız daha başvuruda bulunacak. Toplam 12 aday adayının olacağını tahmin ediyoruz. Bizleri çok zor bir dönem bekliyor. Birlik ve beraberlik içinde seçimleri atlatmayı hedefliyoruz” ifadesini kullandı.
 
“10-0’IN AĞIRLIĞI VAR”
 Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da “Yönetime gelen arkadaşlarımız ile birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu işler tek başına olmuyor. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda ekip ruhunu yakaladığımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımız ile birlikte çok güzel çalışmaların altına imza atacağız. Bunların meyvelerini de yavaş yavaş almaya başladık. Yönetimde 10-0’ın vermiş olduğu bir ağırlık var. Çalışarak beklentileri aşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
 
“SİYASETE BİRAZ YAKIN DURUYOR”
 Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Eğitim Sekreteri Nejdet Ertürk ise  “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası siyasete biraz yakın duruyor. Diğer kurumlar gibi uzak kalmıyorlar. Kısaca bütün partilerle iç içe bir anlayış var. Bazı kurumlar siyasetten uzak ve görünmemek için çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.
 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ
 Kendilerinin bu duruma siyasi olarak bakmadıklarını belirten Başkan Kozuva “Bizim yönetimimizde her türlü partiden arkadaşımız bulunuyor. Bizim yönetimimizde her türlü partiden arkadaşlarımız bulunuyor. Hepsi ile birlik ve beraberliği sağlamış bulunuyoruz. Hepimiz insanız ve herkesin görüşüne saygılıyız. Bizim oda olarak işimiz birlik ve beraberliktir” dedi.
 
“BURS FİYATLARINI ARTIRACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan’ın “ Burs veriyor musunuz” sorusunu cevaplayan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2006 yılından beri başarılı öğrencilere burslar veriliyor. Önümüzdeki toplantıları bu burs konusunu meclis gündemine taşıyıp öğrenci sayısını ve verilen ücreti artırmak istiyoruz. Şuan oda olarak öğrencilere 120 TL veriyoruz. 2006’dan beri hiç değişmemiş. Bu rakam gerçekten çok azdır. Üniversitelerin dört yıllık bölümlerinden mezun olan öğrencilere başarı sırasına göre ve maddi durumuna göre burslar veriyoruz. Oda olarak kayıtlara almaya başladık” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ