75. Yıl Ortaokulu'ndan ÇTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

75. Yıl Ortaokulu Müdür Başvekili Yüksel Arıcı ve Okul Aile Birliği yetkilisi Yasemin Öngün, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 26.08.2013 00:05:00 0
75. Yıl Ortaokulu
BAŞARILI OLACAĞINIZA İNANIYORUM
Arıcı ve Öngün’ü ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli karşıladı. ÇTSO yeni yönetimine başarılar dileyen 75. Yıl Ortaokulu Müdür Başvekili Yüksel Arıcı; “Çok güzel bir seçim süreci geçirerek göreve başladınız. İnşallah görevde bulunduğunuz süre de, tıpkı seçim dönemi gibi güzel geçer. Bizler başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz” dedi.
 
DİĞER ODALARA DA ÖNCÜLÜK YAPABİLECEK NİTELİKTE OLACAK
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ziyarette yaptığı konuşmada, ÇTSO Yönetimi olarak eğitime önem verdiklerini vurguladı. Kozuva; “Gerek Yönetim Kurulumuz gerekse Meslek Komitelerimiz olarak, geleceğimizin garantisi olan çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapmak için çabalıyoruz. 8.Meslek Komitemizin eğitim alanıyla ilgili diğer odalara da öncülük yapabilecek nitelikte çalışmaları var. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak başarılı projelerle adımızı duyuracağız” dedi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ