Altınyıldız’da sünnet şöleni

Altınyıldız Fabrikası tarafından geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni’nin bu yıl 14’üncüsü düzenlendi. Toplam 78 sünnet çocuğunun ve ailelerinin katıldığı sünnet şöleninde kon

GÜNDEM 25.08.2013 23:57:00 0
Altınyıldız’da sünnet şöleni
 
 
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Altınyıldız fabrikasının geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni kapsamında çalışanların 78 çocuğu sünnet ettirildi.
 
SÜNNET ŞÖLENİ YAPILDI
 Önceki gün 10.00-14.00 saatleri arasında Altınyıldız Fabrikası tesislerinde gerçekleştirilen sünnet şölenine Altınyıldız Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Çaputlu, Yönetim Kurulu Üyesi Lerzan Boyner, çeşitli kademelerde bulunan personeller, sünnet çocukları ile yakınları katıldı.
 
“HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN”
 Programda açılış konuşmasını yapan Altınyıldız Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Çaputlu “Boyner ailesi olarak bir heyecan içersindeyiz. Sizleri bir arada görmekten dolayı çok mutluyum. Dün akşam itibariyle şirketimizin kurumsal anlaşması yapıldı. Grev yapan işçilerimiz sabah saatlerinden itibaren işlerinin başında oldular. Mutlu bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
 
BUNUN KEYFİNİ YAŞIYORUZ”
 Boyner grubunun en önemli temasının ve varlığının insan olduğunu belirten Çaputlu “1986 yılından itibaren iki yılda bir sünnet şöleni gerçekleştiriyoruz. Bugün ise 68’i Çerkezköy’den 10’u da İstanbul’dan olmak üzere toplam 78 çocuğumuzun eğlencesini gerçekleştiriyoruz. 1986 yılından itibaren ise bin 400 çocuğumuzun erkekliğe adım atmasına vesile olduk. Bugün bunun keyfini yaşıyoruz” diye konuştu.
 
HEDİYE DAĞITTI
 Konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Üyesi Lerzan Boyner, yöneticiler ve sünnet çocukları ile toplu fotoğraf çektiren Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Çaputlu, sünnet olan çocuklara Altınyıldız logolu altın ve çeşitli hediyeler dağıttı. Palyaço, animasyon gösterileri, mangal partisi ve canlı müziğin de olduğu sünnet şöleninde sünnet olan çocukların aileleri ve fabrika çalışanları gönüllerince eğlendiler.
 
Haber / Asim YAVUZ