Samsunlulardan Kaymakam Kubilay’a ziyaret

Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Dün sabah saatlerinde Kaymakam Kubilay’ı ziyaret eden Çerkezköy Samsunlular Derneği kendisine yeni görevinde ba?

GÜNDEM 24.08.2013 00:49:00 0
 Samsunlulardan Kaymakam Kubilay’a ziyaret
Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, Gençlik Kolları Başkan Bahri Altınsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
“ÇERKEZKÖY’Ü TANIYORUM”
Dün saat 10.30’da gerçekleştirilen ziyarette Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, Gençlik Kolları Başkan Bahri Altınsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta Sinop Gerze Kaymakamlığı'ndan Çerkezköy Kaymakamlığı'na tayini çıkan Metin Kubilay’a yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim etti. Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizleri tanıdığım için son derece memnunum. Çerkezköy’de yeni göreve başladık. Yavaş yavaş ilçemizi tanıma fırsatı buluyorum. Sizlerle birlikte güzel çalışmalara imza atmak istiyorum” dedi.
 
“DERNEKLERİ ÖNEMSEMİŞİMDİR”
Çerkezköy’de Türkiye’nin 81 ilinden vatandaşlarının bulunduğunu belirten Kaymakam Kubilay “Dernekler ilçelerde güzel ve uyum içersinde faaliyet göstermektedirler. Dernekler hemşerilerin kardeşlik duygusunu ve dayanışmanın artırılmasına vesile oluyor. Sinop Gerze’de de görev yaptığım süre zarfında derneklerimizin programlarına katılıp güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Dernekler sevinçli günlerde sevinçleri çoğaltır, acı durumlarda ise üzüntüleri hafifletirler. Görev yaptığım ilçelerde her zaman derneklerimizi önemsemişimdir” dedi.
 
ÜYE SAYIMIZ 700’Ü GEÇTİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a görevinde başarılar dileyen Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram da “Samsun’un 15 ilçesine hitap eden Çerkezköy Samsunlular Derneğimiz bu ilçelerimize şemsiye görevi yapmaktadır. Çerkezköy’de derneğimizi bir yıl önce kurduk. 24 Mart tarihinde yapılan kongre ile birlikte yeni yönetimimizi belirledik. Dernek olarak bir yıldır üyelerimiz için güzel çalışmalara imza atıyoruz. Üye sayımız 700’ü geçmiştir” diye konuştu.
 
“GENÇLİK VE KADIN KOLLARIMIZ DA VAR”
Dernek olarak üyelere sosyal aktiviteler de sağladıklarını belirten Bayram “Dernek olarak futbol, basketbol, voleybol ve halk oyunları kursu açtık. Toplam 73 sporcumuz bulunuyor. Çerkezköy Samsunlular Derneği olarak bu yıl Tekirdağ 2.Amatör Lig’de mücadele edeceğiz. Bununla ilgili evraklarımızı federasyona teslim ettik. Dernek olarak ayrıca kadın kollarımız ve gençlik kollarımızı da kurduk” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Kübra AŞIK