Tüm derneklere kapımız açık

Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram ve yönetim kurulu dün saat 16.30’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden 26 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde başkanlığa

GÜNDEM 24.08.2013 00:37:00 0
Tüm derneklere kapımız açık
HİÇ KİMSEYİ DIŞARIDA BIRAKMIYORUZ
Ziyarette konuşan Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, dernek olarak herkese kapılarının açık olduğunu belirterek “Çerkezköy’de derneğimizi açarak Samsun’un 15 ilçesini bir araya getirdik. Dernek olarak hiç kimseyi dışarıda bırakmamaya çalışıyoruz. Samsun’lu olmamıza rağmen Çerkezköy’de çalışıyoruz, kazanıyoruz ve faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
 
YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ
Bayram, dernek olarak 720 üyeye yaklaştıklarını ifade ederek “Ramazan’da dernek olarak güzel aktiviteler yapmaya çalıştık. Gerçekleştirdiğimiz iftar programına katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Dernek binamızda üyelerimiz için çeşitli aktivitelerde düzenliyoruz. Çerkezköy Samsunlular Derneği olarak siyasete bulaşmadan faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sizlere de görevinizde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Dernek olarak her türlü etkinliklerinizde yardımcı olmaya hazırız” şeklinde konuştu.
 
DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da “Bugün gerçekleştirdiğiniz ziyaretle birlikte bize değer verdiniz. Seçimlerde bizlere verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm derneklere kapılarının açık olduğunu vurguladı.
 
Haber / Gökhan TEKER