Ayhan Civan'da aday adaylığını açıkladı

Geçtiğimiz genel seçimlerde CHP’den Tekirdağ milletvekilliğine aday olan Ayhan Civan bu kez de CHP’den Çorlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

GÜNDEM 20.08.2013 20:31:00 0
Ayhan Civan
HIZLA BÜYÜYOR
Ayhan Civan, önceki gün saat 17.30’da CHP Çorlu İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda başkanlık için aday adaylığını açıkladı. Toplantıda konuşan Civan, “Çorlu tarım ve sanayi alanında hızla büyüyen, Balkanlar ve Anadolu’dan gelen vatandaşların buluştuğu bir yer” dedi. Civan, yaptıkları projeler ile Çorlu’nun alt yapısını, atık suyunu ve çöpünü, ekonomisini, esnafın sorunlarını, sosyal faaliyetler ile de sosyal yapısını, düzeltecek çalışmalarla, sosyal belediyecilik anlayışını Çorlu’ya getireceklerini belirterek “Ben değil “biz” anlayışı ile hep beraber refah ve mutluluk içinde yaşayacağımız bir Çorlu ortaya koyacağız. Bunun için geniş halk kitlelerini ve kurumları ilgilendiren önemli konularda meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini almak suretiyle alınan kararlara ortak olmaları mutlaka sağlanacak” diye konuştu.
 
TÜM PROJELERİ YAPMA İMKANI VERİYOR
Projeleri yaparken zorlanmadıklarını, uygularken de zorlanmayacaklarını ifade eden Civan, Çorlu’nun insan kaynağının kalitesi, bolluğu ve zenginliği ile tüm projeleri yapma imkanı verdiğini söyledi. Ciban, Çorlu’da iyi bir şehir planı ile trafik, imar ve betonlaşma sorununu çözüp Çorlu’yu yaşanılabilir bir yer yapma konusunda dünyaca ünlü, ödüllü en iyi şehir plancıları ile birlikte kendi içlerinden çıkan şehir plancılarını yarıştırarak uygun rekabet ortamı sağlayarak gerçekten kentleşme konusunda ileri atacaklarını söyledi.
 
Haber / Gökhan TEKER