İlçemiz okulları doğalgaz ile ısınacak

Yaklaşık maliyeti 481 bin 133,81 TL olan Kapaklı Belediyesi Doğalgaz Dönüşümü Yapım işi İhalesi dün yapıldı. Dört firmanın teklif verdiği ihalede, bir firmanın teklifi ihale zarfının uygunsuzl

GÜNDEM 16.08.2013 00:47:00 0
İlçemiz okulları doğalgaz ile ısınacak
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Doğalgaz Dönüşümü Yapım işi İhalesi dün saat 14.00’da İhale Komisyon Odası’nda gerçekleştirildi.
 
BİR TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMADI
Özer Celayer başkanlığında toplanan komisyonun üyeliklerini ise Mehmet Uz, Ayşegül Ölke, Kaan Vaizoğlu ve Olcay Burak Gökçe üstlendi. Yaklaşık Maliyeti 481 bin 133,81 TL olan ihaleye toplam 4 firma katılırken, teklif zarfının uygunsuzluğu nedeniyle bir firmanın dosyası değerlendirmeye alınmadı. 
 
EN DÜŞÜK TEKLİF 364 BİN TL
Füzyon Mühendislik firmasının dosya bilgilerinin eksikliği nedeni ile teklifinin değerlendirmeye alınmadığı ihalede İdeal Kurulum firması 448 bin TL teklifte bulundu. Gültek Mühendisliğin ise 383 bin 700 TL teklifte bulunduğu ihalede en düşük teklifi 364 bin TL ile Astek Mühendislik firması verdi. İhaleyi en düşük teklifi veren firmanın alması halinde bahse konu işte yaklaşık yüzde 25 oranında kırım yapılmış olacak.
 
BÜTÜN OKULLAR DOĞALGAZLA ISINACAK
İhaleyi kazanan firma komisyon tarafından yapılacak detaylı incelemenin ardından belli olacak. Yüklenici firma ihale kapsamında Kapaklı Belediyesi sınırları içinde bulunan bütün kömürlü okulların doğalgaz dönüşümünü yapacak. 90 gün olan ihale yapım işi tamamlandığında Kapaklı’da kömürle ısınan okulların tamamı doğalgazla ısınır hale gelecek.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ