“Seçimin galibi CHP olacak”

CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı, seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. Başlayan yerel seçim çalışmalarında, her kesim ve her kişiye ulaşmaya çalıştıklarını bel

GÜNDEM 15.08.2013 23:30:00 0
“Seçimin galibi CHP olacak”
CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, seçim çalışmalarını değerlendirdi.
 
HALKIMIZ UMDUĞUNU BULAMADI
Yaklaşan yerel seçimler nedeni ile çalışmalarına hız veren Kapaklı CHP teşkilatı, her kesime ulaşmaya çalışıyor. Milletvekilleri, İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarının koordineli bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Seçkin, Kapaklı’nın makûs talihinin ancak CHP yönetimi ile değişebileceğini ileri sürerek “Zaman zaman Millet Vekillerimiz ile birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Köylerimize sürekli ziyaretlerimiz oluyor. Mahallelerimizde istisnasız her kapıyı çalıyoruz. Konuşup, görüştüğümüz insanımız yerel yönetimin yapmadığı birçok hizmet olduğuna işaret ediyor. Halkımızın genel siyasete dair de beklentileri 11 yıllık Ak parti iktidarına rağmen karşılanabilmiş değil.” diye konuştu.
 
BEKLENTİM YOK
Kendisinin belediye başkan aday adaylığının söz konusu olmadığını sözlerine ekleyen Seçkin, siyasi bir beklenti içerisinde olmadığını, teşkilatının kendisine ilçe başkanlığı görevini verdiğini söyledi. Seçkin, “Bu konuda bu gün söylediğim her söz, yarın için de geçerlidir. Bu güne kadar teşkilatımız içerisinden iki kişi aday adaylıklarını açıkladı. Bu sayının artacağını söyleyebiliriz. Partimiz bu süreçte aday adayları içerisinden en çok tasvip gören kişinin adaylığını açıklayacaktır.” şeklinde konuştu.
 
ÇOK FARKLI OLABİLİRDİ
Kapaklı Belediyesi’nin, ilçe halkına hizmet edemediğini ileri süren Seçkin, “İlçe olmayı hak etmiş olan Kapaklı bu konumda olmamalıydı. Göç akınının yaşandığı Kapaklı çok daha modern, imarıyla düzenli, sokak ve caddeleri ile büyüleyen bir görünüme sahip olabilirdi. Ne var ki bunlar yapılmadı. Sadece yerel değil genel siyasette de insanımız hak ettiği hizmetleri alamamıştır. Yerel seçimlerden başlayarak genel seçimlere uzanan CHP’nin varlığı, insanımıza umduğu hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır. Halkımızın refah ve huzurunu esas alan politikamıza, yine halkımızın destekleriyle sahip olabileceğiz.” değerlendirmesini yaptı.
 
Haber / Asim YAVUZ