Belediye proje hizmeti alacak

Önceki gün 11,5 milyonluk dev bir ihaleye imza atan Kapaklı Belediyesi dün de Proje Hizmet Alımı işini ihaleye açtı. Yaklaşık maliyeti 142 bin 184,18 TL olan ihaleye iki firma katıldı. İhaleyi kazanan firma komi

GÜNDEM 14.08.2013 22:06:00 0
 Belediye proje hizmeti alacak
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Proje Hizmet Alımı İşi İhalesi dün saat 14.00’da İhale Komisyon Odası’nda gerçekleştirildi.
 
İHALEYE İKİ FİRMA KATILDI
Yüksel Tatma başkanlığında oluşturulan İhale Komisyonu’nun üyeliklerini ise Sedat Yaldız, Hüseyin Özel, Meltem Ağır ve Ayşegül Ölke üstlendi. Yaklaşık maliyeti 142 bin 184,18 TL olan Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Proje Hizmet Alımı İşi İhalesi’ne iki firma katıldı.
 
İŞTE TEKLİFLER
Kutup Planlama firmasının 218 bin TL ile yaklaşık maliyetin oldukça üzerinde teklif verdiği Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Proje Hizmet Alımı İşi İhalesi’nde VBM Enerji ve Mühendislik firması ise 128 bin TL teklifte bulundu. İhaleyi kazanan firma komisyon tarafından yapılacak incelemenin ardından belli olacak.  
 
İŞİN SÜRESİ 180 GÜN
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Proje Hizmet Alımı İşi İhalesi kapsamında yüklenici firma mühendislik iş ve işlemleri kapsamında belediyeye proje destek bazında hizmet verecek. Yetkililer işin tamamlanma süresinin ise 180 gün olarak belirlendiğini kaydetti. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ