Çerkezköy çiçek açıyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Öztrak, Atatürk ve Uğur Mumcu Caddelerindeki kaldırım çalışmasının ardından Narin Kavşağı’nda çiçeklendirme çalı?

GÜNDEM 14.08.2013 02:11:00 0
 Çerkezköy çiçek açıyor
ESTETİK BİR ÇERKEZKÖY
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, yaz ayları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, ilçe genelinde 'Estetik Bir Çerkezköy' amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini söyleydi. Son olarak Narin Kavşağı'nda peyzaj çalışması yapıldığını ifade eden yetkililer, “Çalışma kapsamında kavşağa mevsim çiçeği ekildiğinin bilgisini veren yetkililer, ''Mevsim çiçeklerini farklı bir konseptle bütünleyerek ektik. Böylelikle ekilen çiçekler daha farklı bir görünüme kavuşarak, daha zengin bir manzara ortaya kondu” diye konuştu.
KİREMİTLERLE KOMBİN EDİLDİ
Kavşak içerisinde yer alan ağaçların kiremitlerle kombin edildiğini ifade eden yetkililer “Çalışmalar neticesinde ortaya güzel bir peyzaj çalışması konmuş oldu. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte ilçemizin en işlek bölgelerinden biri olan Narin Kavşağı, yeni görünümüyle vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ