İlk etap tamamlandı

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Ramazan Bayramı sonrasında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Meclis üyesi Koray Çelikkanat ile birlikte çalışmaları takip eden Başkan Çağlayan

GÜNDEM 14.08.2013 01:57:00 0
 İlk etap tamamlandı
ÇALIŞAMALARI İNCELEDİ
 Belediye Başkanlığı tarafından devam kolektör hattı çalışmalarını inceleyen Başkan Çağlayan, “İnci Dere Islah Projesi”nde ilk etabın bitirildiğini vurguladı. Başkan Çağlayan; “Karahıdır Mahallesi Ayazma Sokak ve Bademlik Mahallesi Kasapoğlu Caddesine kadar olan alanda kolektör hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kırklareli’de atık suları kolektör hattına toplayarak Kırklareli Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisine getireceğiz. Eriklice Caddesi ile Kasapoğlu Caddesi üzerinde yaklaşık 5 kilometrelik bir alanda bitirilen alt yapı ve ıslah çalışmalarımızın ardından vatandaşlarımız için güzel bir rekreasyon ve gezi alanı yarattık. Belediye Başkanlığı tarafından oyun grupları, spor aletleri, banklar, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışması yapılmış olup, Kırklarelili vatandaşların rahat edebileceği sosyal yaşam alanları oluşturmak için en iyi şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.
10 BİN ÇİÇEKEKİLDİ
Daha sonra ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını incelemek için Karakaş Mahallesi Kavaklı Caddesi üzerine geçen Başkan Çağlayan, ekiplerin kaldırım hizasında toprak dolgu ve düzleme çalışmasının ardından farklı türde bitkilerin ekilerek bölgenin renklendirileceğini belirtti.  Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Şehir merkezinde yeni oyun grupları kurduğunu, bir yandan da mevsime uygun çiçeklendirme çalışması yaptığını, Temmuz ve Ağustos aylarında Şehir merkezine 10 bin değişik türde çiçek ekilerek, Kırklareli’de rengârenk görüntülerin oluşturulduğunu söyledi.  Ayrıca Belediye Başkanlığı ekiplerinin Şehir merkezinde temizlik çalışmalarını titizlik ile sürdürdüğünü kaydeden Başkan Çağlayan, Dereköy yolu üzerinde bulunan çöp ve hafriyat yığınlarının temizlendiğini söyledi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ