Çerkezköy yaz konserlerine hazırlanıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan yaz konserlerinde Işın Karaca, Ferhat Göçer, Gece Yolcuları, Model ve Murat Ceceli sahne alacak.

GÜNDEM 13.08.2013 01:35:00 0
 Çerkezköy yaz konserlerine hazırlanıyor
Çerkezköy Belesiyesi düzenleyeceği konser ile yaza veda edecek.
ÜNLÜ SANATÇILAR SAHNE ALACAK
Çerkezköy Belediyesi, 2013 Yaz konserleri etkinlikleri kapsamında 23 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında konserler düzenleyecek. Konserlerin Amfi Tiyatro’da ve Pazar yerinde olacağını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “23 Ağustos Cuma günü ünlü sanatçımız Işın Karaca Amfi Tiyatro’da sevilen şarkılarını tüm sevenleri için söyleyecek. 29 Ağustos Perşembe günü ise Ferhat Göçer sahne alacak” dedi.
 
FİNAL CECELİ İLE OLACAK
Konserlerin Eylül ayında da devam edeceğini belirten yetkililer “6 Eylül Cuma günü ise Gece Yolcuları ve 14 Eylül Cumartesi günü ise Model grubu Amfi Tiyatro’da vatandaşlarımıza unutulmaz bir konser verecek. Yaz konserlerinin finalinde ise 17 Eylül Salı günü Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri otaparkında pop sanatçısı Mustafa Ceceli sahne alacak” dedi. Tüm konserlerin saat 21.00’da başlayacağını ve katılımınb ücretsiz olacağını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, tüm Çerkezköylüleri konserlere davet etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ