MHP ikinci gün bayramlaştı

MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu ve üyeleri bayramın ikinci gününde bayramlaştı. Bayramlaşma töreni teşkilat binasında yapıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan MHP Çerkezköy İlçe Ba?

GÜNDEM 11.08.2013 21:49:00 0
 MHP ikinci gün bayramlaştı
MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatında bayramlaşma töreni cuma günü yapıldı. Bayramlaşma töreninde MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
TEŞKİLATTA BAYRAMLAŞMA
MHP ilçe teşkilatı tarafından organize edilen Bayramlaşma programı, Cuma namazından sonra gerçekleştirildi. Teşkilat binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Gelen,  Ak Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin, 2011 seçimlerinde MHP’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Dr. Bahadır Baykal, Ülkü Ocakları eski Başkanları Recep Kardeş ve Fatih Berber, Ahmet Gürsoy, Zerran Duran, Celalettin Macit, Ali Gürdal Tefon, Yahya Keleş ve partililer katıldı.
EYÜP’DE BAŞLAYIP, SELİMİYE’DE BİTİRDİK
Bayramlaşma töreninde konuşan ilçe başkanı Koray Önsel, Ramazan Bayramının şehit aileleri, Çerkezköy halkı ve Türk İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Önsel,”Eyüp Sultan Camii’nde başlattığımız ramazan programını Selimiye Cami’inde noktaladık. Dolu dolu bir ramazan yaşadık. Altı mahallede iftar verdik. Bu iftarlarımızın bazılarında sayı 500’ü buldu. Bir de büyük iftarımız oldu. Ona da yaklaşık 2 bin kişi katıldı. İnşallah nice ramazanlar görürüz; birlikte ve daha da sayımız fazlalaşarak. Her iftarlarımıza aynı insanlar değil de farklı kişiler katıldı. Bu da MHP’ye karşı bir yönelişin işaretidir. İftar programlarımızda teşkilatımızı yalnız bırakmayan kadın kolları,  Ülkü ocakları mensuplarına ve programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AKP BİTMEYE MAHKÛMDUR
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bağımsız şirketler tarafından yaptırılan anket sonuçlarına göre  MHP’nin oylarını artırdığı değerlendirmesine değinen Önsel, “Bu anket sonuçlarına göre MHP yüzde 22 ile 27 bandında seyretmektedir. Ak Parti’de düşüş yaşanmaktadır. Zaten tabanı olmayan partiler, er ya da geç bitmeye mahkûmdur. Geçmiş dönemlerde birkaç dönem iktidar olmasına rağmen bunu ANAP’ta görmüştük. Bu seçimlerde MHP’nin yüzde 35 oranında oy almasına kimse şaşırmamalıdır” şeklinde konuştu.
AÇILIM ELİNDE PATLAYACAK
Ak Parti içinde bulunan eski ülkücülerin açılım sürecinden rahatsızlık duyduklarını belirten Önsel, “Ne olduğu henüz belli olmayan açılım süreci, Ak Parti’nin elinde her an patlaması muhtemel bir bombadır. Çünkü parti içerisinde açılımdan rahatsızlık duyan birçok milletvekili bulunmaktadır.” ifadelerini kullandı.
SOKAK DEĞİL SANDIK
Devlet Bahçeli’nin, halkı sokağa indirmediğini sözlerine ekleyen Önsel, “Bahçeli ile olmaz diyenler aynı şeyleri rahmetli Başbuğ için de diyorlardı. Oysaki Devlet Bey, halkın Gezi Parkı olaylarında sokağa dökülmemesi konusunda çok şeyler yaptı. Bir kıvılcım bekleyen oyunlara gelmedi. Edep ve siyasetin bir arada nasıl olması gerektiği konusunda birçoklarına ders vermiştir. .  Bizim sokaklarda işimiz yok. Biz dersimizi sokakta değil sandıkta vereceğiz.” diye konuştu. 
OY VERİLECEK TEK PARTİ MHP’DİR
Devlet Bahçeli’nin maaşını Mehmetçik Vakfı’na bağışladığını ifade eden Önsel, “Devlet Bahçeli, Meclise girdiği günden bu güne kadar, maaşından bir kuruş dahi harcamamıştır. Maaşını Mehmetçik Vakfı’na bağışlamış, servetinin yüzde yetmişini yine vakfetmiş bir liderdir. Türk insanının oy vereceği tek lider Devlet Bahçeli, tek parti MHP’dir. Çünkü MHP oy kaygısı gütmeyen tek partidir.” şeklinde konuştu.
ADAY BELİRLENECEK
Belediye başkanlığı aday adaylığı konusundaki soruları da cevaplandıran Başkan Önsel, aday adayı açıklamalarının olmayacağını, genel merkezin talimatı doğrultusunda, teşkilatın aday açıklaması yapacağını belirtti. Önsel, “Genel Merkezimizin bu konudaki talimatı; Çerkezköy teşkilatı tarafından aday belirlenmesi şeklinde olacaktır. Diğer partilerde olduğu gibi aday adayı şeklinde bir çalışmamız söz konusu olmayacaktır. Bu süreç zarfında aday adaylarımız elbette olacaktır. Fakat biz bunları kamuoyu ile paylaşmayacağız. Teşkilatımız içlerinden kriterlerimize uygun olanı aday olarak tanıtacaktır.” diye konuştu.
 
Haber / Asim YAVUZ