MHP’den Edirne gezisi

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, önceki gün Edirne Selimiye Camii’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 5.08.2013 22:34:00 0
 MHP’den Edirne gezisi
ORUÇLARINI EDİRNE’DE AÇTILAR
Temmuz ayında Eyüp Sultan Cami’ni ziyaret ederek seçim startını veren, Ramazan ayı boyunca da Çerkezköy’ün değişik mahallelerinde sokak iftarları düzenleyen MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı önceki gün de Edirne gezisi organize etti. MHP’liler Edirne Selimiye, Eski Camii, Üç Şerefeli Camii ve Sarayiçi’ni ziyaret ederken, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kadın Kolları ve Çerkezköy Ülkü Ocakları’na Edirne’de bir iftar yemeği verdi.
 
İFTAR SOFRALARIMIZI VATANDAŞLARA AÇTIK
Yemek duasının ardından konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Ramazan ayının başlamasından 2 gün önce İstanbul Eyüp Sultan Camii’nde seçim startı verdiklerini anımsatarak “Seçim startı vermemize rağmen, Ramazan ayının gelmesiyle 1 ay boyunca vermiş olduğumuz mahalle iftar programlarıyla siyaseti bir kenara bırakıp Ramazan ayını kardeşlik birlik, beraberlik yardımlaşma ve paylaşma ayı olarak bildiğimiz için iftar soframızı Çerkezköy halkına açtık. Şimdi Ramazan Bayramı arefesinde de bir ay boyunca mahallelerde vermiş olduğumuz iftar yemeklerinde emeklerini bu uğurda harcayan Kadın Kollarımıza ve Ülkü Ocaklarımıza Edirne’de bir iftar yemeği vermeyi planladık ve gerçekleştirdik” diye konuştu.
 
SELİMİYE’DE TERAVİH
Önsel Eyüp Sultan Camii ve Edirne Selimiye Camii’ni ziyaret ederek aldıkları manevi güçle bayramdan sonra seçim çalışmalarına başlayacaklarını ifade ederek “Amacımız Sarayiçi'nden sınırlara kadar olan şehitlik ve tarihi eserleri Çerkezköy hanımlarına tanıtmak. Ramazan ayının bu son günlerinde öğlenden sahura  kadar yaklaşık 15 saatimizi burada geçiriyoruz. İnşallah gelecek sene tekrar burada olacağız. Ben şimdiden Türk ve İslam aleminin, Çerkezköy halkının ve siz değerli arkadaşlarımın bayramını kutluyorum" dedi. Teravih namazını Selimiye Camii’nde kılan yaklaşık 100 partili, namazın ardından Çerkezköy’e döndü.
 
Haber / Asim YAVUZ