AK Parti'den geniş katılımlı iftar

AK Parti Karaağaç Belde Teşkilatı, belde merkezinde bulunan parkta iftar yemeği düzenledi.

GÜNDEM 4.08.2013 21:36:00 0
 AK Parti
ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI 
Önceki akşam gerçekleşen iftar yemeğine AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Karaağaç Belediye Eski Başkanı İsmet Şimşek, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Metin Kanat, Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, Karaağaç Belediye Meclis Üyesi Çetin Özhan, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy,  AK Parti Kapaklı ve Karaağaç İlçe ve Belde Yönetim Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesi AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, Meclis Üyesi Çetin Özhan ve yemeğin sponsorluğunu yapan Ömer Karadeniz misafirleri kapıda karşıladı. 
"BİRLİK VE BERABERLİĞE BORÇLUYUZ"
İftarın ardından konuşan AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat “Bugün burada gördüğümüz kalabalık bizleri çok mutlu ettti. Karaağaç halkımız birlik ve beraberliği bu gece bir kez daha görmüştür. Ülkemizdeki huzur, birlik ve beraberlik böyle atmosferlere borçludur. Karaağaç'ta 78 vilayetimizin burada ikamet ettiği yerde birlik ve beraberlik içinde bu güzel ortamda bir iftar yemeği yapıyoruz. Eğer bir kusurumuz olduysa özür diliyoruz" dedi. 
KANDİLİNİ KUTLADI 
Karaağaç'ta gerçekleşen iftar programına sponsor olan Karadeniz Yapı sahibi Ömer Karadeniz'e de teşekkür eden Kanat “Bugün mübarek kandil gecesi. Özellikle iftarımızı bu özel geceye getirmek istedik. Ben kadir gecenizi tebrik ediyorum. Müslüman ülkelerde dökülen kanların bir an önce dinmesini yüce allah'tan temenni ediyorum. Şimdiden mübarek ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ