Ülke zorlu bir virajdan geçiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Üyeleri, Kadir Gecesi dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda yaklaşık 3 bin kişiye kandil simidi dağıttı.

GÜNDEM 4.08.2013 21:21:00 0
 Ülke zorlu bir virajdan geçiyor
İNSANLAR CAMİLERE AKIN ETTİ
Allah'ın engin af, mağfiret ve rahmetinden yararlanmak isteyen binlerce kişi camilere akın etti. Bütün önemli gecelerde olduğu gibi bin bir geceden daha hayırlı olduğuna inanılan Kadir Gecesi’nde de etkinlik düzenleyen CHP’li kadınlar, Kadir Gecesi dolayısıyla önceki gün Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda yaklaşık 3 bin kişiye kandil simidi dağıttı. CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları üyeleri de, Ramazan Ayı’nın 27’nci gününe rast gelen Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gün olan bu özel günde kandil simidi dağıttı.
BAŞKAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU
Kadir Gecesi münasebetiyle yaklaşık 3 bin kişiye kandil simidi dağıtmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, Türkiye’nin son günlerde zorlu bir virajdan geçtiğini belirterek, ülkenin atlatılması zor olaylar ile karşı karşıya kaldığını dile getirdi. Her şeye rağmen insanların hep birlikte omuz omuza durduğunu söyleyen Çalışkan, “Burada önemli olan nokta da budur. Yaşadığımız onca olayı atlatabilmemiz için birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmeliyiz. Her sorunun karşısında dimdik ayakta durmalıyız” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ