Kapaklı’da festival sanatçıları belli oldu

Kapaklı Belediye başkanlığı tarafından 22–25 Ağustos tarihlerinde Kazak Gölü Mesire alanında düzenlenecek olan ‘Sünnet Şöleni ve Kazak Gölü Festivali’ hazırlıkları tüm hızıyla d

GÜNDEM 2.08.2013 22:22:00 0
 Kapaklı’da festival sanatçıları belli oldu
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaklaşık 200 çocuğun erkekliğe ilk adımlarını atacağı Kazak Gölü Festivali’ne katılacak sanatçıları açıkladı.
BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER KAPAKLI’YA GELECEK
Dar gelirli ailelere destek olabilmek amacıyla sünnet şöleni düzenlediklerini belirten İrfan Mandalı, festivale katılacak ünlü isimlerinde yavaş yavaş belli olduğunu söyledi. Mandalı,
“Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Maddi imkânsızlıklar yaşayan ailelerimizin yanındayız. Yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Halkımızın bir nebze de olsa sosyal hayatına renk katacak festivallerimizin hazırlıklarına devam ediyoruz. Bu kapsamda 22–25 Ağustos tarihlerindeKazak Gölü mesire alanında düzenlenecek olan 'Sünnet Şöleni ve Kazak Gölü Festivali'ne katılacak ünlülerimiz belli oldu. Festival kapsamında Gülşen, Zeynep Dizdar ve ünlü Türk Sanat Müziğe sanatçısı Sami Aksu sevilen şarkılarını halkımız için söyleyecek” dedi.
“KAPAKLILARIN SOSYAL HAYATINA KALİTE GETİRİYORUZ”
2004 yılından bugüne hayata geçirdikleri yeni projeler ile Kapaklı halkının hizmetkarı olduklarını vurgulayan Mandalı, “Heyecanla, samimiyetle, şeffaf bir anlayışla halkımızın hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Biz ilçemizde bir ilke imza atıyoruz. Kapaklı’da ilk defa bu kadar katılımın olduğu bir festival düzenliyoruz. Bundan onur ve mutluluk duyuyorum. Bu festivaller ile halkımızın sosyal hayatına hem renk hem de kalite geliyor. Vatandaşlarımız yılın stresini bu festivaller sayesinde bir nebze de olsa üzerinden atıyor” diye konuştu.
 
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ